Торес се възстанови, нападателят готов за мърсисайдското дерби

12:23
Торес се възстанови, нападателят готов за мърсисайдското дерби
Звездата на Ливърпул Фернандо Торес се възстановява повече от добре и почти сигурно ще бъде готов за неделното дерби с Евертън.

Главният лекар на "червените" Питър Брукнер заяви днес, че "Ел Ниньо", който получи мускулна травма в адукторите по време на мача с Блекпул преди десетина дни, ще води атаката на своя тим на "Гудисън парк".

"Фернандо се справя много добре. Той имаше леко разкъсване в един от мускулите на адукторите, което му попречи да играе за Испания", заяви Брукнър.

Лекарят допълни: "Фернандо бе подложен на интензивно лечение през последните десетина дни и се възстановява по план. Торес ще поднови тренировки днес и ако всичко е наред в идните няколко дни, ние сме оптимисти, че той играе срещу Евертън. Още е рано да се каже, но сме позитивно настроени. Торес реагира добре на лечението, но ще трябва да изчакаме. В четвъртък Фернандо ще тренира на 100%, а след това ще работи здраво в петък и събота. Ако всичките тренировки минат по план, ние смятаме, че той ще води нашата атака в неделя".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация