Вкараха зад решетките лидера на сръбските хулигани (видео)

11:51
Вкараха зад решетките лидера на сръбските хулигани (видео)
Лидерът на сръбските фенове, които провалиха провеждането на квалификацията Италия - Сърбия, е арестуван от италианските карабинери.

Мъжът облечен изцяло в черно с качулка и маска на лицето, бе задържан от италианските власти. Той бе предаден от татуировките по цялото му тяло.

Запалянкото стана известен като "Черния" в италианските медии. Той бе задържан към 2,00 ч. снощи. Името му е Иван и именно той предвождаше размириците на "Луиджи Ферарис". Иван се качи и сряза мрежата, която отделяше трибуните от терена.

Цяла нощ агентите търсеха въпросния човек, който размахваше средни пръсти и развяваше нацистки знамена. Иван бе разпознат по татуировките. Полицаите прегледаха автобус по автобус всички фенове, които бяха се запътили към Сърбия. Всеки фен трябваше да си вдигне фланелката, за да се види дали има татуировки. Така бе открит и въпросният Иван. Той се бе скрил в багажното отделение на един от автобусите.

Очаква се сръбският ултрас да бъде съден. Все още не е ясно кога и къде ще стане това. Общо 17 хулигани бяха арестувани. Около 25 души са ранени след размириците, обявиха от италианските власти.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

srbija
14.10.2010 09:23

жабарске-пичке уефа-мафиа КОСОВО Е СрбИЯ ЖИВЕлО-ПрАВОСлАВлЕ *party*

UltraBlueHool
14.10.2010 00:47

Да ама Косово си е сръбска земя превзета от албанците и отделена от великите сили в краен случай.Скоро това се очертава да се случи и с Кърджилийска област.То се очертава да бъде следващото Косово , ще видим тогава дали няма да искате подкрепа от други държави ...

beto
14.10.2010 00:34

Какво пък ги жалите толкоз сърбите.Навремето ,като са им дали сумати земи в това число и Македония,която е била наша им е било добре.Бившата Югославия е една искуствено създадена страна от великите сили и така както са я създали така я и разделиха.В крайна сметка всичко си дойде на мястото.

donatel0
13.10.2010 19:48

Евала на Сърбите!!! Браво точно така се прави!!! Ще и еба и гадните жабари.... Сърбите с право го направиха това ,защото Първи шибаните жабари признаха косова са собствена държа и взеха територията на Сърбите!Никъде не пише защо са го направи!!!Това е истината!

asenevec2
13.10.2010 14:29

такива като него са срам за футболните запалянковци *thumb_down*

kurgolqm
13.10.2010 12:27

тоз е мн голям,пълен дивак неиздържал,ама ей за тва, рисувайте се ,да видим един път кат ви види някой как ще ви познава навсякъде...