Белгия и Австрия направиха 4:4 в истински трилър

10:45
Белгия и Австрия направиха 4:4 в истински трилър
Националните отбори на Белгия и Австрия направиха един от най-зрелищните двубои в европейските квалификации, завършвайки 4:4 в среща от Група "А".

Австрийците, които бяха останали с 10 човека, водеха с 3:2 пет минути преди края на мача с белгийците, но допуснаха две бързи попадения, а след това в допълнителното време завоюваха точката.

Восен откри резултата в полза на "червените дяволи" в 11-а минута, но Франц Шимер изравни на 1:1 три минути по-късно. Арнаутович реализира за 1:2 в полза на Австрия в 29-а минута, но звездата на Евертън Маруан Фелайни отново изравни в 47-а минута за 2:2. Шимер реализира втория си гол в мача в 62-а минута, но в 68-а минута Австрия остана с човек по-малко след червен картон на Паул Шарнер. Марвин Огунджими изравни за 3:3 в 87-а минута, а Николас Ломбертс изведе домакините напред в резултата в 90-а минута. Резервата Мартин Харник обаче се оказа златният джокер за гостите и в третата минута на продължението успя да донесе точката за своя тим.

В крайна сметка, Австрия остава без загуба в Група "А" с актив от 7 точки от 3 мача, а Белгия е четвърта с четири точки. Германия оглавява класирането в групата с 12 точки от четири мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация