Левски окапа за Пирин

09:37
Левски окапа за Пирин
Проблемите с контузии в Левски изправиха на нокти треньора Ясен Петров преди домакинството на Пирин Благоевград. След като стана ясно, че Христо Йовов е аут в следващите две седмици, още трима основни футболисти са под въпрос за мача от първенството в събота, информира "7 дни спорт".

Дарко Тасевски има проблем с адукторите, който го извади от националния отбор на Македония за евроквалификациите. Все още не e ясно дали халфът ще е готов за двубоя с Пирин, но по всяка вероятност няма да се рискува заради предстоящия мач с Лил от Лига Европа. Липсата на Тасевски означава, че зад нападателя ще застане Александър Александорв, който наскоро пък се излекува от травма в коляното.

Голмайсторът на тима Гара Дембеле също виси за Пирин. Нападателят играе със здравословни проблеми още от двубоя със Спортинг в Лисабон. До вчера той тренираше на облекчен режим и във фитнеса

От проблемните футболисти може би с най-големи шансове да играе срещу Пирин е Веселин Минев. Защитникът отпадна от националния отбор на България заради контузия, но вече тренира наравно със съотборниците си.

Добрата новина за Ясен Петров е завръщането на Владимир Гаджев, който е готов и ще е на линия за Пирин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
13.10.2010 18:20

Е не е чак толкова лошо положението. Щом Владо Гаджев ще готов-ето ти заместника на Дарко. Гара ще бъде заместен от Иса. Единствено десен бе, кой да играе е сложно. Но все пак в ЛЕВСКИ работят професионалисти, сигурен съм, че отново ще излезе отбор победител. Успех, и СИ(л)НИТЕ В АТАКА *thumb_up*