Матеус командва на български: Ляво! Дясно! Право!

09:29
Матеус командва на български: Ляво! Дясно! Право!
Десетината български журналисти на тренировката вечерта преди контролата със Саудитска Арабия чуха първите думи на български от германския селекционер на България Лотар Матеус.

"Ляво, дясно, право..." - тези команди той употребяваше за старт на една от емоционалните игри в заниманието, цитиран от "Труд".

"Четири блу" каза също на българо-английски световният и европейски шампион при желанието да му дадат четири сини конуса.

Само за четвърт час на терена Матеус върна настроението в отбора след 100-минутното безумно пътуване от хотела до стадиона извън града за тренировката. А играчите неочаквано не мрънкаха много. Само подхвърляха, че са тръгнали през деня и са стигнали през нощта. Видимо респектът към Големия Лотар не отслабва, без той да го играе "айн, цвай, полицай".

Както е известно във вторник вечер България победи Саудитска Арабия с 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
13.10.2010 18:15

На Лотар Матеус му е простено за ненаучения български. На Христо Стоичков не му е присъщо да не знае английски. А пък сръбските и македонските "специалисти"/с изкл. Дуци Симонович/, колко години трябва да живеят в БЪЛГАРИЯ за да научат "трудния" за тях наш език?!? Давай Лотар, успех! *thumb_up*

Resorter
13.10.2010 12:42

"Четири блу" *lol* Но не може да се опре на Ицо с неговия българо-английски *thumb_up*