Стекеленбург: Почти сигурно си тръгвам от Аякс

09:18
Стекеленбург: Почти сигурно си тръгвам от Аякс
Холандският национален вратар Мартен Стекеленбург заяви, че най-вероятно ще напусне тима на Аякс през следващото лято.

28-годишният страж, който представлява сериозен интерес за отборите на Манчестър Юнайтед и Арсенал, има контракт с "червено-белите" до края на следващия сезон. Той обаче заяви, че почти сигурно няма да получи предложение за нов договор от амстердамския гранд и допълни пред "NUsport":

"Не очаквам Аякс да се опитат да ми предложат нов подобрен договор. Това няма как да стане! От моя настоящ контракт имам още една година след този сезон. Аякс искат да направят малко пари като ме продадат, а аз наистина искам клуба да вземе добра трансферна сума за мен. Вероятно най-доброто нещо за Аякс е да ме продадат през лятото на 2011 година."

Стекеленбург сподели още: "Аз обаче ще реша с кой тим да подпиша. Искам да играя в по-силна лига, но не в кандидат за изпадане. Предпочитам да остана в Аякс още една година, отколкото да отида в малък клуб от силен шампионат. Не бързам за никъде. Започнах сезона с Аякс и ще остана в клуба до края на кампанията 2010/2011. Вярвам, че можем да запишем много успехи с този отбор."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация