Неочакван провал за Англия, Черна гора взе точка на \"Уембли\"

00:02
Неочакван провал за Англия, Черна гора взе точка на \"Уембли\"
Англия и Черна гора завършиха наравно 0:0 на "Уембли" в квалификационна среща за Евро 2012.

Възпитаниците на Фабио Капело тотално се провалиха пред своите фенове, като преди почивката албионците не успяха да сътворят нищо опасно пред вратата на гостите, а пък през втората част черногорците можеха и да спечелят мача, след като Йованович уцели напречната греда, шутирайки от границата на наказателното поле.

До 70-а минута на срещата англичаните изглеждаха напълно беззъби в нападение и не сътвориха нито една по-опасна атака. Тогава на терена се появи Кевин Дейвис, който внесе ентусиазъм в нападението на домакините. Именно Дейвис се пребори за една спорна топка в наказателното поле в 74-а минута и отвори шанс на Рууни да стреля от точката на дузпата, но Божович по брилянтен начин спаси.

Десет минути преди края Йованович игра с ръка в своето наказателно поле, като това се случи пред очите на страничния рефер, но той не алармира и по този начин Англия не получи право да изпълни дузпа.

Четири минути по-късно същият този Йованович удари горната греда на Харт с мощен удар.

В крайна сметка двата тима си поделиха точките и Черна гора остана начело в група G с десет пункта, а Англия е на 2-о място със 7. Отборът на Черна гора все още не е допуснал гол в мачовете си от този квалификационен цикъл.

В другия мач от тази група, игран днес, Швейцария размаза Уелс като домакин с 4:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

asenevec2
13.10.2010 14:30

май можело да се вземе нещо на уембли а не като нашите

radunchu
13.10.2010 11:51

Братя българи май пак ще гледаме поредното първенство само по ТВ-то.. Тоя Х не е инзенадващ.. никак даже.. *sad*

thrill
13.10.2010 11:36

Лошо . *angry* На зле отиват нещата в нашата група . Май наистина , загубата в София ще се окаже фатална в крайна сметка. Освен с Швейцария , сега вече имаме проблем и с монтенегрите . И то - много голям проблем . Вече нещата не зависят от нас *sad* Лошата голова разлика , която инкасирахме от първите два мача също е голяма тежест. Колкото до снощния мач , и двата отбора играха с цел да не загубят . Резултатът ги устройваше напълно . Ченогорците не са нищо особено , но просто играха тактически правилно - без никакви рискове и излишни глупости . Нещо , което ние не се сетихме да направим . Няма по-голяма идиотщина от това , англичаните да ни бият с контраатаки на "Уембли" . Сами сме си виновни . Жалко , че Матеус се забави толкова . Един немец никога не би допуснал отборът му да играе толкова тактически глупаво и недисциплинирано , както играхме ние в първите два мача . Сега , вече е късно . Съдбата ни е в чужди ръце.

Kalinho
13.10.2010 09:44

Ей в тоя миг искам да питам ония смешници, които постоянно обясняваха колко слаб отбор са Черна Гора, къде сте? Не се крийте елета пак да обясните как биле държава на 3 години как не знам кво си, не се крийте. Мишки ...

peshotar
13.10.2010 09:21

Ха аз ги смятах..Черна Гора като загубят от нас и от Англия,бият Уелс и примерно равем с Швейцария стават 14.Ние бием до края (примерно губим от Англия и 1 равен с Швейцария) и ставаме с равни точки...иии правим по добра голова разлика и се класираме *joking* ..пък и Уелс все някога трябва да бие

biserms
13.10.2010 08:20

Шансовете ни все повече намаляват ... *sad*

stasi88
13.10.2010 06:16

Айде бе привържениците на Англия що замлъкнахте?! Кво стана с тая дето каза, че Черна Гора няма да е фактор?! Още една победа над Уелс и равенство с България и Швейцаря много трудно ще ги настигнат...

Commentator2
13.10.2010 00:41

Точно така *thumb_up* Спрете да пиете бири по време на късните мачове, а си вършете съвестно работата *thumb_down*

nikalai4o_
13.10.2010 00:23

Ама вие малко мислите ли преди да ги пишете тия статии. И двата отбора били на първо място с по 10 точки.... *wonder*