Шефовете на \"Титан\" пребили Николай Манчев

13:25
Шефовете на \"Титан\" пребили Николай Манчев
Собствениците на ЦСКА са пребили футболиста Николай Манчев и затова той се включи в подготовката на Ботев Пловдив седмица по-късно. Това разкри пред Zasada.bg човек от обкръжението на играча.

Манчев имал да получава още пари по договора си с "армейците" и си ги поискал. Това била и голямата му грешка. Хората на "Титан" набързо го посъветвали повече да не се занимава с тях. Те са известни със силовите си методи, като по времето на Любослав Пенев дори пребиха половината си отбор.

Манчев е известен с любовта си към нощния живот и алкохола. Затова феновете веднага обявиха, че пак се е напил и се е загубил. Вестниците написаха, че в Ботев става весело, а в Сливен Дуци Симеонов пък не го искал, защото не можело играч да пие повече от треньора.

Манчев скъса с Антония Димитрова, с която бяха заедно цели 5 години. Двамата се запознаха в пловдивски бар, а след това Тони бе управител на пицария. След раздялата тя ръководи клуб "Версай". Антония вече е с Пейо Батинов, който също играе в Ботев. Нищо чудно да се окаже, че Манчев има още баджанаци в отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация