Левски загуби Бижутера за мача с Лил

12:04
Левски загуби Бижутера за мача с Лил
Левски загуби Христо Йовов за следващите си три мача. Халфът е аут за двубоя с Лил от Лига Европа идната сряда, пропуска и шампионатните мачове с Пирин Благоевград и Литекс.

Отсъствието му е лоша новина за треньора Ясен Петров. Йовов продължава да има проблеми с бедрения си мускул, който контузи преди време, съобщава "7дни спорт". От началото на сезона той е измъчван непрекъснато от травми. Досега два пъти се връща в игра - първо срещу шведския АИК в мача, който класира Левски в групите на Лига Европа, а след това в двубоите с Берое и Спортинг(Лисабон.

Йовов играе от началото на сезона като дефанзивен халф. Сега тази функция ще бъде поета от Владимир Гаджев. За него от "Герена" твърдят, че вече е излекуван от контузията си и може би ще играе срещу Лил.

В Левски правят всичко възможно да излекуват контузените до мача с Лил, който се явява много важен за класирането на сините в групата. Вчера например голмайсторът Гара Дембеле и халфът Дарко Тасевски се подготвяха отделно на облекчен режим. Двамата ще се присъединят към останалите след няколко дни, но е възможно поне единият от тях да не играе срещу Пирин, за да бъде запазен за гостуването във Франция. Възстановява се и Веселин Минев, който ще бъде на линия за съботния двубой срещу гостите от Благоевград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация