Матеус говори 1 час с Любо Пенев

09:21
Матеус говори 1 час с Любо Пенев
Едночасов разговор на четири очи имаше Лотар Матеус с Любослав Пенев. Треньорът на Литекс пристигна в Правец, за да види своите футболисти от националния на България и да се запознае с немската легенда.

Вечеря с Матеус имаше Даниел Боримиров, а миналия вторник на масата кавалерът на "Златната топка" седна с Георги Иванов и Ясен Петров от Левски, информира "Труд".

Матеус иска да се запознае с всички треньори от "А" група. Вчера в самолета за Истанбул, където нашите играят контрола със Саудитска Арабия днес, Лотар говори четвърт час с бившия си съотборник в Байерн и настоящ шеф в ЦСКА Емил Костадинов. Екзекуторът на "петлите" литна контузен за Босфора. Коща дори се съмняваше дали не е скъсал мускул на Турнира на приятелството в София, където вдигна купата в неделя.

Вчера националите отседнаха в баровския квартал "Таксим" в хотел "Нипон" и тренираха в база "Кечели Орхан". Милост за отбора от Матеус няма - днес сутринта отново на тренировка. Контролата е на едно от игрищата на стадион "Кемал Ататюрк" от 18,30 ч.

За първи път съставът е пълна мистерия. Сигурно е едно - дебют за България ще направи вратарят Владислав Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

qnkogundito
12.10.2010 11:02

Мача ще го дават по film + на Булсатком!Успех на Лъвовете... *beer* *thumb_up*