Боби Михайлов: На 17 ноември може да играем със сърбите

12:23
Боби Михайлов: На 17 ноември може да играем със сърбите
Президентът на БФС Борислав Михайлов разкри, че е възможно на 17 ноември България да изиграе контрола срещу Сърбия в София. Михайлов допълни, че ако западните съседи ни откажат, тогава е възможно да се изправим срещу отбора на Беларус.

"Още чакаме, защото предпочитаме да играем в София, тъй като и Стилиян Петров прави 100 мача и се надяваме да бъде по-добра атмосферата. Още нямаме противник, но очакваме до една седмица да стане ясно. Вариантите са Сърбия и Беларус, но не е 100 процента сигурно".

Според Михайлов предстоящата среща със Саудитска Арабия ще бъде използвана от селекционера Лотар Матеус за експерименти:

"Добре е, че има свободна дата, за да може Матеус да види и други футболисти. Както знаете бяха 24 играча в лагера, четирима са освободени, другите са на негово разположение, така че може би ще пробва и различна схема на игра. Оптимист съм за отбора, имаме футболисти, трябва да се работи. След успех е по-лесно, но и преди мача с Уелс настроението в тима бе добро. Сега момчетата изглеждат по-весели и по-свежи", каза Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация