Христо Бонев: Ще пробвам да върна Бербатов в националния

10:54
Христо Бонев: Ще пробвам да върна Бербатов в националния
Бившият национален селекционер Христо Бонев смята да пред­приеме лична акция за връ­щането на Димитър Бербатов в тима на Лотар Матеус. За това той смята да пътува за мача на Манчестър Юнайтед срещу турския Бурса на 2 ноември.

„Всичко е лично моя ини­циатива, никой не ме е мо­лил. Смятам да говоря с него като един бивш рекордьор с настоящ. Аз знам какво смя­там да му кажа, но ще си остане между нас. И крайно­то решение ще е негово", заяви Зума. Бербатов по­добри точно неговия рекорд за голове с националния ни тим.

Преди време същото е на­правил и Христо Стоичков, но бил отрязан доста бързо от нападателя. Камата бил един от първите, които са се обадили и на Лотар Матеус, за да му пожелаят успех.

Матеус също направи от­чаян опит да върне Бербатов, но също получи отри­цателен отговор. Шансове­те на Христо Бонев също се оценяват като повече от ми­нимални.

„Докарахме правилния треньор. В Уелс Матеус ус­пя да събуди отбора. Напра­ви го със своя манталитет и авторитет. Лошото е, че не зависим от нас, а от това, което ще направят и други­те отбори. Дори да е господ, Матеус не може да ни класи­ра, ако другите конкуренти си печелят всички мачове, коментира Красимир Балъков назначението на немеца след съботния мач с „Лев­ски" в София.

„Познавам го много добре. Играли сме един срещу друг. Добър приятел ми е. Изборът на чужденец дойде логично. От всички треньори, които можехме да доведем в Бъл­гария, докарахме най-пра­вилния. Знам как работи, а и е много голям авторитет", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thinker
30.10.2010 20:08

мани го това просто говедо - тресе го злоба и завист и затова плюе Бербо. Той бил играл футбол, даже още играе....и къде играеш бе, велики разбирачо - в Червен трактор Давидково или в някой не толкова класен отбор? *lol*
1 гол на Ицо бил равен на 10 на Бербо - ясно колко разбираш от футбол след това малоумно изказване - нека след 10 фгола на Бербо вземем 10 победи с 1:0, а пък ти после пак ми говори, че ще са равни на 1 гол на Ицо...бахти смешната логика. Ако не знаеш във футбола са най-важни точките, така че...

thrill
12.10.2010 01:20

Ако чорбарите са известни с арогантността си , подуенци са още по-противни с характерното си лицемерие . Вижте го този дето хленчи , че го били "обиждали " !!! Вижте му никнейма , който си е сложил , а в същото време , нежната му и лесно ранима душа не може да понесе когато му разкриват лицемерието *lol* Да , точно лицемерие и завист е тази подуенска омраза към най-успешния реализатор . С най-много отбелязани голове за всички времена сред стотиците футболисти , които са минали през националния отбор . Кой ви е виновен на вас от Подуене , че вашите играчи са некадърни и отиват в "Касъм паша" , а не в класните европейски грандове ?! Кой ви е виновен питам и трябва ли да ви търпим злобата и завистта ?! Докога !

bobeto_
11.10.2010 23:43

И ако плюем по Бербатов защото не вкарвал на големите отбори (макар че го е правел много повече от останалите национали), както и да е .. кой друг вкара на силен отбор (освен 1-1 над Холандия на Мартин Петров, както и на Хърватска пак на М Петров). + това аз лично много се дразня, като Бербатов единствените критики към него са насочени необективно .. защо не вкарвал, ами той прави много други работи по време на мач с топката, отколкото да дебне на пенала и да чака да му се удари в носа, в гъза и да влезне тая топка

bobeto_
11.10.2010 23:39

Бербатов - бавен нападател ?!? Пълни глупости .. може би не си гледал Бербатов цял мач. Бербатов може и да не е от най-енергичните и постоянно тичащи нападатели, което е нормално за човек висок 188 см, но е адски експлозивен на моменти и стартът му е много бърз. Мога да дам много примери - голове и т.н. Да наистина той играе повече с мисъл отколкото с мускули, то това му е и привлекателното на Бербатов, иначе щеше да е някой обикновен футболист, но в никакъв случай Бербатов не е бавен, когато трябва да издебне и да спечели някоя топка, или да я спре, подаде и още доста примери мога да дам. Националния и с и без Бербатов ще го има, въпроса е, че без Бербатов няма футболисти (освен отчасти Стилян), които могат да задържат топката, да сътворят нещо по-интересно с нея, да печелят терен и т.н. Сега само гледат нашите по-бързо да се освободят от нея и почти през цялото полувреме сме нок даун играе се пред наща врата и тук-таме направим някоя контра

cska_npacema
11.10.2010 23:25

intermaina, да, играл съм футбол, играя и продължавам да го играя. Не знам какво общо има това обаче с коментара ми! Както и да е, друго по твоя, не мога да кажа. Поне пишеш разумно *thumb_up* евалла.====== thrill, преполагам, че е заради схемата, която практикуват години насам-с 1 нападател. В случая с Берба е бил длъжен да отбелязва след като е играл таран. Ако е бил недоволен от нещо/некачествени подавания, изолиран от взаимодействия с крилата или въобще от съотборниците/ да си го е казал. А защо не го правят сега ли, че колко официални мача има националния ни от напускането на Бербатов? Не знам дали толкова бързо може да се пригоди отбора да играе интензивно при положение, че години наред са играели с бавен нападател. И престанете да обиждате, дръжте се цивилизовано. Живеем в демократична страна и всеки има правото да дава коментари и другите трябва да приемат това. Лека вечер, утре можем да продължим дебата.

thrill
11.10.2010 22:47

Опитайте се да надмогнете тази ваша подуенска завист и лицемерие . Бербатов получаваше същите премии , каквито получаваше и всеки един от отбора , следователно всеки един от останалите нападатели е бил длъжен да вкара точно толкова , колкото и той . Защо не са го направили ? Защо не го правят сега , когато него го няма ? Преди им "пречеше" той . Сега , кой им пречи ? Почти половината квалификационна кампания отмина , а те имат отбелязан ЕДИН гол !!!! Ако си мислят , че с два вкарани гола ще се класират на финалите - няма да стане ! Шест мача вече имат изиграни без да им "пречи" Бербатов , а повече от един гол в мач не могат да вкарат . Или един , или - нула. .. И не ми говорете за Стоичков ! Стоичков го няма вече . След 100 години може пак да се роди друг като него , но не е сигурно . Затова , ще трябва да се оправяме както можем .

intermaina
11.10.2010 22:45

cska_npacema пич тва - 1 гол на Камата срещу тези отбори е равен на 10 Бербатов - е много несериозно.
Ти изобщо футбол играл ли си, някога (даже и в училище) футбола си е колективна игра колкото и да е талантлив един футболист , трябва да има и талантливи колеги около него иначе нестава , през тези години (94г.) имахме футболисти почти на всеки пост които играеха в най-големите европейски клубове. И то играеха силно , бяха титуляри сега освен Стенли, за друг не се сещам , сори ама Мартин е много слаб.

cska_npacema
11.10.2010 22:25

thrill, спор няма по този въпрос за головете и мачовете. Обаче нямат тази стойност като на Стоичков например, който е поразявал страни от ранга на Германия, Испания, Италия...1 гол на Камата срещу тези отбори е равен на 10 на Берба срещу отбори като Малта, Люксембург и др.под. Боли ме К**а, че Берба вкарва на тези отбори по 3-4 гола, когато не може да отбележи на големите. Стоичков е вкарвал по 1-2-да, но във всеки мач. Това е по-стойностно, да вкарваш всеки мач/и по 1 гол да е, но да вкарваш/ отколкото срещу слабаци да им напълниш мрежата с 4 попадения. Всеки гол на Стоичков носеше 3т. за БЪЛГАРИЯ. Това е мое мнение. ЛЕВСКАР съм-да, но това не ми пречи да бъда обективен за разлика от други. А, на койтоне му изнася да се изцепи с поредната си селска проява/обида. Аз мнението си за Бербатов няма да променя. Да е жив и здрав *beer*

thrill
11.10.2010 21:42

Бербо има вкарани за 77 мача - 48 гола .
Фактите говорят , че сам е отбелязал повече голове , отколкото всички останали ВЗЕТИ ЗАЕДНО ! *joking* В сегашните квалификации , които почти преполовихме , имаме отбелязани "цели" ..... 1 гола !!! *lol* И освен това да попитам , мачовете с Черна гора за маловажни ли ги смятаме ? ??? Щото , май след този "маловажен" мач изгубихме шансове за класиране на финалите

Yavor90
11.10.2010 21:12

на кого е вкарал Бербатов ли... ами спомням си първия му гол срещу Дания за 1:1, помня срещу Хърватия гола му и асистенцията му, помня двата гола срещу Беларус, помня двата му гола в контролата с Русия и още доста голове, а повече хора бързо забравят...

xtazy_91
11.10.2010 19:40

Като ви дразни бербатов защо изобщо четете статията , а още повече и пишете коментари Уе п*тки майни ??

Crissstiano
11.10.2010 18:56

Хахахах такова тъпо същесво не бях срещал. Ти въобще четеш ли какво пишеш? Вика кажете ми 1 гол,който сам си е изработил и после вика и к'во да не е велик *lol* ! А гола го виж доста добре, защото е много майсторски изработен и не минава 1 играч! И да велик е най-малкото,защото е голмайстор на родината си за всички времена,а ти си тръгнал да го плюеш!!!

kokicat
11.10.2010 18:56

Madoto_1 кажи някой наш футболист вкарал гол на голяма държава в последните години? *thinking*

Madoto_1
11.10.2010 18:37

Срещу Беларус какво гъзелизецо?Вкарал е някакъв гол като е минал 1 защитник ли?Велик... направо велик!!!Айде спри да пишеш вече, че си доста малоумен.

Madoto_1
11.10.2010 17:15

Не мога да ви разбера ''фенчета'' на Бербатов...покажете ми един гол, който той сам си е изработил в националния.Само един и спирам да твърдя, че той е най-смешния ни играч.Бербатов вкарва когато е на празна врата, сам срещу вратаря, срещу един защитник от най-висша ''класа'' и др., но никога не вкарва майсторски гол(може би 2-я с/у Ливърпул беше по-добър, но с много късмет).

kokicat
11.10.2010 16:21

cska_npacema сега кой ни вкарва головете бе тъпак? само на Уелс вкарахме 1 гол иначе щяхме да сме вкарали поне 5 и всичките на Бербатов *thumb_up*

Madoto_1
11.10.2010 16:20

qwerty и колко от тези 48 гола са срещу голяма държава?Нали знаеш, че и нападател от Дунав(Русе) да вземат пак ще вкара на празна врата с/у Малта например.Бербатов нищо не е направил за националния ни отбор и си тръгна като мишка.Аз съм от тези, които не го искат обратно и се надявам и в Манчестър Юнайтед да го изгонят скоро за да разбере, че не е най-великия.

ANTWERPMIRACLES
11.10.2010 14:37

Май , много взеха да стават тези , които трупат популярност на гърба на Димитър . Футболистът им заяви ясно и недвусмислено , че е приключил и не желае да го занимават повече , но те упорито продължават да нахалстват . Един безкраен водевил. *angry* Бонев е поредният медиен герой , който оповестява публично , че се заема да изпълни мисията "wayward son comes back" , резултатът от която е предизвестен за всеки един от нас .

qwerty33
11.10.2010 14:10

Прав си. За какво ни е играч, който за националния почти винаги вкарва (77 мача/48 гола). Това, че играе за Ман Юн и е в супер форма с нищо няма да ни помогне, нали! *stop* *wonder*

cska_npacema
11.10.2010 13:07

Е само това липсва, тъкмо започнаха нашите момчета да се движат по терена и пак някой иска да натресе "мудния"... *sick* *thumb_down* В националния не ни трябват играчи, които пестят 90% от силите си за да се пазят за клубните си отбори. Не ни трябват и такива, които гонят рекорди. *angry*