Бенитес взе да вижда двойно

17:16
Бенитес взе да вижда двойно

Рафаел Бенитес вижда как Ливърпул ще спечели поне два турнира този сезон - английското първенство и Шампионската лига. "Червените" в момента са на първо място в класирането на Висшата лига и са осминафиналист в най-комерсиалната надпревара в Европа.

Подновяването на Шампионската лига ще стане в края на февруари и Рафа Бенитес иска неговия тим да започне елиминационната фаза на турнира като първенец в Премиършип.

"Имаме почти три месеца, в който да се концентрираме в двубоите за първенството и Купата на Англия. Искам да се завърнем в Европа през следващата година като лидери в шампионата", заяви мениджърът на Ливърпул.

"Няма да се отказваме от първото място във Висшата лига. Ако все още сме там, когато се поднови борбата в Шампионската лига, шансовете ни за двоен успех ще се повече от добри", каза още Рафа Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusi_rusev
11.12.2008 22:04

Тоя наистина почна да вижда двойно.Аз предлагам на тези от Ливърпул да му спрат наркотиците че да почне да мисли трезво.

svetlio_vn
11.12.2008 18:52

В Шампионската лига Ливърпул е доказал , че с мотивация може да стигне много напред , но въпреки добрите изяви до момента в първенството , смятам , че титлата отново ще принадлежи на Ман Ютд или Челси .

enevpatrona
11.12.2008 17:51

Малко ще е трудно,но му го желая от все сърце.Крайно време е Ливърпул да заеме полагащото му се място във висшата лига.