БФС спря от участие във \"В\" група Хебър и Чепинец

09:05
БФС спря от участие във \"В\" група Хебър и Чепинец
Зоналният съвет на БФС спря от участие в първенството на Югозапaдната "В" група Хебър Пазарджик и Чепинец Велинград.

Мотивът за това е прозаичен - финансови задължения към централата. Двата отбора от Пазарджишка област не са внесли депозита си за участие в групата и не са платили съдийските такси за домакинските си мачове в Х кръг, съобщиха от БФС. Първото беше обществена тайна от 2 месеца, второто БФС го обяви след срещите от въпросния кръг.

Така вчера мачове на стадионите във Велинград и Пазарджик нямаше. На Чепинец и Хебър бяха присъдени загуби със служебното 0:3 срещу Локомотив Септември и Авангард Бачево. Отнемане на точки и други санкции за отборите домакини не се предвиждат. Такива ще има със сигурност при втори пореден случай.

Велинградският Чепинец въобще не изпрати свой представител в София, за да депозира средства. В петък около 18,30 ч Хебър беше много близко до хепиенд, но този път от ЗС на БФС проявиха максимална педантичност и отрязаха пазарджишкия клуб. Шефът на хебърци Боби Даскалов опита да депозира 1200 лв., но не успя да подсигури остатъка от средства за плащане на съдийските такси, които са в размер на около 460 лева. При това положение секретарят на ЗС на БФС Николай Младенов обяви, че няма да изпрати съдийска бригада за мача в неделя.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

durex_wtf
11.10.2010 09:27

Най-после *lol* Дано Даскалов да се махне..