Националите ще молят Матеус да \"намали темпото\"

10:11
Националите ще молят Матеус да \"намали темпото\"
Националите обмислят аудиенция при Лотар Матеус с молба да намали броя и времетраенето на тренировките.

Германецът разкова отбора със 7 занимания за 4 дни. Безпрецедентно за нашите преди квалификация тимът тренира два пъти в Кардиф в деня преди мача. А вчера, без да се разнежва от победата в Уелс, селекционерът заведе отбора директно от летище София в Правец за 70-минутна тренировка.

При отсъствието на тарторите Стилиян Петров и Мартин Петров в предстоящите дни обаче едва ли някой ще се осмели да преговаря с Големия Лотар. Вероятно играчите ще го ударят на молба при лагера за контролата на 17 ноември, за която още търсим съперник.

В Уелс след победата Матеус даде свобода на играчите до 1 часа след полунощ, но никой не напусна хотела. Всички явно бяха адски изморени. Също до 1 часа след полунощ бе и наградата снощи, но едва ли кандидатите за слава са били много.

В националния често играчите са изпращали парламентьори при треньорите с молба да намалят тренировките. Номерът е минавал през десетилетията почти винаги и при всички без може би Иван Вуцов. Сега изпусната от Матеус реплика на почивката в Кардиф е дала неочаквана надежда на играчите. "Дали не ги преуморих?", попитал хер Лотар. И така е подал пръстче. Дали ще му отхапят ръката, очаквайте в следващите серии.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
10.10.2010 13:28

Поредната "новина" , родена от нощните напъни на някой измекярин от редакцията на жалките български медии. Този път - това е вестник "Труп" , която "Winner.bg" преписва от няма и къде. *evil* Никакви факти , никакви конкретни дела или изказвания , само някакви головодни съждения и измишльотини на дежурен редактор в в-к "Труп" , който се чуди каква сензация да сътвори в неделния си брой при липса на всякакви други събития. *sad* Дали този юнак изобщо е наясно с понятието "аудиенция" ? И за каква "аудиенция" може да става дума между хора , които са 24 часа в денонощието заедно ? Може би се е чудил , дали да напише "петиция" или нещо подобно с латински произход , но накрая се е спрял на "аудиенция" . А глупаци , които да се връзват на подобни измишльотини - винаги ще се намерят.

ForzaMilan1899
10.10.2010 11:35

Тия са пълни женчовци!Браво на Матеус нека ги стяга *beer*

peshotar
10.10.2010 11:14

Хахаха малко им е ..ощe им трябва *party* *thumb_up* *beer*