\"Чуковете\"доволни от успеха над Симитли

13:54
\"Чуковете\"доволни от успеха над Симитли
Старши треньорът на Миньор Перник Стойчо Стоев остана доволен от контролата на неговият отбор срещу втородивизионния Септември Симитли, завършила с успех 4:0 в полза на перничани.

"Всяка контрола е полезна. Най-малкото успях да видя и другите състезатели, тъй като в тренировъчен режим не мога да си изградя мнение за всички. Исках да знам, какво имам зад тия основни състезатели, които използвам. От тази гледна точка поне за себе си вече имам по-добър поглед върху нещата", коментира Стоев.
 
Наставникът на "чуковете" обясни и причината да бъде отпратен македонецът Оливър Георгиев, който пристигна на проби в началото на седмицата.

"Има футбол във Оливър Георгиев, това се вижда, но на нас ни трябва футболист, който да влиза веднага в отбора и да става основен състезател, който ще дърпа напред самия отбор. Не е готов за това, от което аз имам нужда, затова бе освободен. Иначе съм доволен от моя отбор. Три мача вече нямаме загуба. Според мен трябваше да имаме повече точки, но станалото станало. Надявам се до зимния полусезон да имаме добър точков актив, който да ни даде спокойствие през пролетта. Паузата се отразява добре на нашия отбор, тъй като Йордан Тодоров от 20 дни е контузен и играе на инжекции. С контузия е и Костадин Марков, а Даниел Златков е болен. Надявам се до следващата събота да бъдат готови за гостуването на Академик София", заключи старши треньорът на Миньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация