Балъков: Черноморец и Левски ще направят зрелищен мач

11:16
Балъков: Черноморец и Левски ще направят зрелищен мач
Левски и Черноморец Бургас излизат тази вечер един срещу друг на Герена, пише "7 дни спорт". Не за точки, не за тънки сметки, а за да покажат най-добрия футбол, на който са способни. И да помогнат на хора в беда. Сините от София и бургазлии играят от 19 часа благотворителен мач, от който набраните средства ще отидат за децата, лишени от родителски грижи.

Друга част от постъпленията ще бъдат дадени за лечение на тежкоболен привърженик на сините.

- С Левски ще покажем най-доброто от себе си - заяви треньорът на Черноморец Красимир Балъков. - Каним всички привърженици на футбола да дойдат на Герена.В България благотворителните мачове все още са рядкост. За Балъков обаче това не е нещо ново, той всяка година играе поне в няколко бенефиса от този тип. При последното му участиe в "Деня на легендите" в Германия са се събрали постъпления от 1,3 млн. евро.

От Левски също обещаха, че ще се хвърлят здраво, за да покажат на феновете зрелищен футбол. Сините излизат, водени от Георги Иванов-Гонзо с №9 на екипа. Отсреща капитан ще бъде Балъков. Той е сигурен, че може да изиграе на елитно ниво поне първите 20-30 минути. Гонзо е по-подготвен на този етап, признава още Краси.

- Хората могат да бъдат сигурни, че всички събрани средства ще отидат по предназначение - добави Балъков. - Черноморец ще даде отчет за събраните пари идната седмица.

От Левски съобщиха, че не само феновете, но и всички служители на клуба ще влязат на стадиона с билети. В съблекалнята също ще се събере определена сума между играчите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация