Венци Стефанов: Мболи със сигурност няма да е в ЦСКА през пролетта

09:53
Венци Стефанов: Мболи със сигурност няма да е в ЦСКА през пролетта
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че вратаря Райс Мболи няма да остане в ЦСКА и през пролетта, тъй като самият играч иска да продължи кариерата си извън България, а на "Армията" нямат толкова пари, че да си позволят да купят правата на стража. Същевременно босът на "белите" призна, че до момента няма нито една конкретна оферта за Мболи от чужд клуб.

“Няма шанс Райс да остане в ЦСКА и през пролетта. Първата причина е, че самият той иска да продължи кариерата си в чужбина. А от друга страна, дори и да не се намери отбор, който да го купи от Славия, ЦСКА няма толкова пари, че да ни го плати и така да го задържи в отбора си”, заяви Стефанов пред “Тема Спорт”. “На този етап истината е, че за Мболи няма нито една конкретна оферта. Слуховете за Галатасарай и други отбори, за които го спрягат, само му пречат и го разсейват. Само се пишат някакви глупости, той си мисли, че някой голям клуб го иска, а ние не го пускаме, и това му влияе негативно. Трябва да се спрат спекулациите около него”, допълва президентът на Славия.

Шефовете на ЦСКА обаче твърдят, че не са се отказали от Райс Мболи и ще направят всичко възможно, за да купят вратаря. Очаква се малко преди края на есенния полусезон да започнат преговори с Венци Стефанов за окончателен трансфер на алжирския национал на “Армията”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация