Дембеле се жени преди края на 2010

08:21
Дембеле се жени преди края на 2010
Головата машина Левски Гара Дембеле изненадващо реши да вдигне сватба. Най-нашумелият футболист в “А” група предложи тази седмица брак на любимата си Стефани и чу “да”. “Сватбата ще е преди декември”, поясни страшният голеадор на “Левски”. И - новият любимец на сектор “Б” явно свикна с България, ще сключи брак в София.

Мадмоазел Стефани, бъдещата мадам Дембеле, е португалски модел и гради кариера в Париж. Чаровницата пристигна у нас преди повече от месец и вече живее с футболиста в кв. Лозенец.

Атрактивната двойка още е на етап “годежни пръстени”, тепърва ще фиксира точна дата, място на купона, покани и други подробности. Но предвид славата на младоженеца вероятно иде сватбата на годината в “А” група.

Двамата с Гара са заедно от 3 години, преди време футболистът обяви, че не бърза да се жени. Любовта обаче явно не пита.

Сватбата сигурно ще сложи край и на серията медийни сплетни, които превърнаха аса в любител на нощния живот и алкохола. Стефани по принцип държи Дембеле изкъсо, двамата рядко излизат по клубове. Най-обичат да играят вкъщи плейстейшън, а Гара редовно печели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

axel_79
09.10.2010 09:13

дееба мангала .. и той манекенка фана .. *thumb_down*