Попов: Матеус здраво ни надъха на почивката

08:08
Попов: Матеус здраво ни надъха на почивката
Ивелин Попов, който донесе победата в мача с Уелс с красиво попадение заяви, че наставникът на тима Лотар Матеус е надъхал националите на почивката, като им е казал, че ако продължават да играят така, както през първото полувреме, със сигурност ще загубят.

"Не е важно какви попадения бележа. Важното е топката да е в сака. Радвам се, че вкарах в днешната среща. Дано се отпушим и продължим в същия дух. Оттук нататък ще играем мач за мач ", заяви в типичния си стил Попов.

"Доволен съм от днешната победа, тъй като тя ни дава по-големи шансове за класиране на Европейското първенство. Матеус влезе на почивката и ни каза да играем и през второто полувреме, така като през първата част, ако искаме да загубим срещата. Неговите думи ни амбицираха и затова вдигнахме оборотите", заяви бившият футболист на Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yordanbaltov
10.10.2010 21:32

има още 2 ма4а с Швеицария ,ако успеем да победим и в двата ,ще имаме голям шанс,но победа в Берн е малко вероятна,,поне ще сме мотивирани за госуването на 4ерна гора и приемането на Англия у дома ,пак за Уелс в кащи не трябва и да говорим 100% трябва да ги сма4каме,така 4е евроапа да не не отписва още.. *thumb_up*

gylybnik
09.10.2010 09:52

еее по леко с хмвалбите има време........ *party*