Славия обърна Пирин за 2:1 в контрола

17:54
Славия обърна Пирин за 2:1 в контрола
Отборът на Славия успя да надвие с 2:1 у дома тима на Пирин Благоевград в контрола, която двамата наставници Емил Велев и Костадин Ангелов използваха, за да проверят широчината на състава си.

Кокала пусна повечето си титуляри през първата част, а след почивката даде шанс и на резервите. Лаптопа пък пусна в игра всички играчи, които бе повикал с изключение на резервния вратар Якимов.

Срещата започна с натиск на домакините, като пропуски направиха Божов и Киков. Стигна се обаче до 34-та минута, когато изненадващо Пирин поведе в резултата. Юношата на "белите" Воденичаров нахлу в наказателното поле на домакините и с диагонален удар вкара за 1:0. Преднината на гостите обаче не трая дълго и в края на полувремето Галин Иванов изравни със силен шут по диагонала. Пирин протестираха бурно при попадението, претендирайки за засада. В началото на втората част пък Цачев направи страхотен пропуск, след като от един метър стреля покрай вратата. В 70-та минута обаче нямаше кой да спре Богданов, който засече успоредно на голлинията центриране на Илия Илиев. До края на мача не се случи нищо интересно и Славия в крайна сметка стигна до успеха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация