Кевин Дейвис: Възрастта ми не е проблем

17:20
Кевин Дейвис: Възрастта ми не е проблем
Нападателят на Болтън Кевин Дейвис, който получи повиквателна от селекционера на Англия Фабио Капело за евроквалификацията с Черна гора, заяви че възрастта му не е проблем и има силите да замести отказалия се от "трите лъва" Емил Хески.

33-годишният Дейвис бе повикан за първи път в състава на Англия за срещата с балканския тим във вторник, тъй като Капело има проблеми в атаката, където липсват Джърмейн Дефоу, Боби Замора и Габриел Агбонлахор, които са контузени. Италианецът бе пренебрегнат и от Емил Хески, който отхвърли повиквателната, заявявайки, че се е отказал от международния футбол.

"Убеден съм в качествата си. Винаги съм чувствал, че мога да играя на такова ниво, а това не се получаваше по една или друга причина. Тренирах днес и не се чувствах изплашен. Имам малко притеснение, но момчетата ме посрещнаха добре", сподели Дейвис.

Той може да стане най-старият дебютант за Англия от 60 години насам. "Възрастта не е проблем за мен, чувствам се толкова добре, колкото бях в началото на периода си в Болтън", добави англичанинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация