Порто без проблем срещу резервите на Арсенал

11:14
Порто без проблем срещу резервите на Арсенал

Отборът на Порто победи Арсенал с 2:0 и завърши на първо място в група "G". Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер излезе с голяма част от резервните си футболисти, които не успяха да се противопоставят на домакините.

Първият гол падна в 38-та минута, когато Бруно Алвеш засече с глава центриране от корнер и не остави шансове на Алмуния. В 54-та минута Лисандро със силен удар удвои резултата и оформи крайното 2:0 за Порто.

"Представихме се по-добре от очакването. Арсенал игра с млад състав, но повечето футболисти на съперника притежават сериозна класа. Заслужихме първото място в групата, но най-важното е, че след такива победи трупаме самочувствие", заяви треньорът на португалския тим Жесуалдо Ферейра.

" Порто беше по-силен от нас в този мач. Загубихме и оставаме втори в групата. Не бяхме достатъчно ефективни в нападение. След 0:2 загубихме вяра, че можем да вземем нещо от този двубой. Това, че завършихме втори не е проблем, защото можем да победим всеки", заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация