Буфон няма да премине в Ман Юнайтед

15:27
Буфон няма да премине в Ман Юнайтед
От Ювентус отрекоха появилите се информации, че Джанлуиджи Буфон може да премине в тима на Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец.

Италианската преса съобщи през тази седмица, че "червените дяволи" са приготвили 18 милиона евро за Буфон и ще го вземат през януари за заместник на Едвин Ван дер Саар, който става на 40 години през този месец. Генералният мениджър на "бианконерите" Джузепе Марота обаче заяви, че 32-годишния Буфон няма да ходи никъде. Марота заяви за "Тутоспорт":

"Отричам за каквито и да е преговори с Юнайтед, Буфон остава играч на Ювентус."

Договорът на италианския национален страж със "Старата госпожа" е до месец юни 2013 година. Вратарят, който пристигна в Торино през 2001 година, в момента е извън терените, заради травма в гърба. Агентът на Буфон - Силвано Мартина, също отрече да има вариант неговия клиент да подпише с "червените дяволи". Той сподели:

"Тези трансферни слухове са пълни безмислици. Буфон не е играл от три месеца, така че кой клуб би искал да вземе контузен играч? Още повече, на мен лично ми се струва, че най-добрият играч на Манчестър Юнайтед в момента е точно Ван дер Саар."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
09.10.2010 00:32

нема да ходи в тоя клуб ,добре си е в Юве,пак и ще се преварне в легенда за Ювентус