Бен Арфа не иска да вижда Де Йонг

14:33
Бен Арфа не иска да вижда Де Йонг
Халфът на Нюкасъл Хатем Бен Арфа е забранил на играча на Манчестър Сити Найджъл Де Йонг да го посети в болницата, след като холандецът бе главната причина французинът да счупи крака си на две места.

Сити и Нюкасъл се срещнаха на "Ийстландс" точно преди паузата за международни мачове. Десет минути преди края обаче Де Йонг влезе остро в краката на Бен Арфа и французинът напусна със счупен крак. 23-годишният играч в момента се възстановява от операция на левия крак, а "Дейли Мейл" съобщава, че Де Йонг се е опитал да го посети в болницата, но му е било казано, че това е невъзможно.

Според английското издание Бен Арфа не иска да вижда никого от манчестърския клуб, тъй точно срещата с този отбор е причина да отсъства дълго от терените. От Сити все пак пожелаха всичко най-добро на французина и дори му изпратиха подарък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
08.10.2010 15:59

Какъв подарък? Снимка и видео как му чупят крака ли? Дано тоя де Йонг го сполети същото, че вече за няколко месеца 2-3то подобно дърварско нарушение прави, а един професионалист не прави толкова и такива грешки. *erm*