Барса закъса за нападатели, тръгва на пазар през зимата

09:39
Барса закъса за нападатели, тръгва на пазар през зимата
Барселона – отборът, който по мнение на много специалисти и фенове играе най-привлекателния и резултатен футбол, закъса в атака.

Според испанската преса, "каталунците" ще нарушат традицията да не купуват през зимата и ще потърсят нов нападател.

В "разширения списък" на испанския гранд попадат Карлос Тевес, Луис Суарес, Уилиан и Жервиньо. Спортният директор Андони Субисарета вече работи по привличането на някой от набелязаните.

Евентуален трансфер на Суарес или Тевес би излязъл твърде скъпо на Барса и е малко вероятен. Значително по-лесно би било закупуването на Уилиан от Шахтьор Донецк или Жервиньо от Лил.

Треньорът на "каталунците" Пеп Гуардиола мисли и върху друг вариант – да потърси тежък таран, който да материализира усилията на съотборниците си. Тази опция обаче по-скоро минава на заден план и е малко вероятна.

През лятото Барселона се раздели със Златан Ибрахимович и привлече Давид Вия. В последно време обаче някой измежду бившия нападател на Валенсия, Лионел Меси и Педро непрекъснато е контузен или наказан, а равностойни заместници няма.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladura307
10.10.2010 01:04

На Барселона им трябва Георги Иванов от левски за 30 млн да го вземат *smile* *lol* Само той ще ги оправи *party* *beer*

svetlio_vn
08.10.2010 15:47

Къркич закъде го пазят,няма ли вече да го налагат в титулярния тим?

insi
08.10.2010 12:52

Няма нормален човек на тази планета, който да загуби по този начин 40 милиона за една година. А и в Купата на Краля кой води нападението според теб?

hrasta
08.10.2010 11:43

Еми продадаха Ибрата с 40 млн загуба ... Вия колкото и да е добър ако се контузи нещо, не си представям Педро и Боян да водят атаката ?!.. Определено им трябва класен нападател.

Barca_fen112
08.10.2010 11:14

Няма нужда от скъпи нападатели . На мен обаче ми се иска да привлечем някой по опитен таран, който в моменти като тези да играе равностойно и да помага с каквото може *smile*