Роналдо: Не трябва да се притесняваме само от Барса

09:53
Роналдо: Не трябва да се притесняваме само от Барса
Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че Барселона не е единственият конкурент на "Белия балет" за титлата в Примера дивисион тази година.

През миналия сезон Барса стана шампион в испанското първенство с преднина от три точки пред Реал и цели 28 точки пред третия Валенсия. Сега каталунците и Реал са съответно на четвърто и трето място, а на първите две са отборите на Валенсия и Виляреал.

"Не трябва да се притесняваме само от Барса", каза Роналдо.

"Има други отбори, които също се представят много добре. В момента Валенсия са първи. Ние трябва да продължим да работим много здраво и да се борим за титлата. Ставаме все по-силни с всеки изминал мач, подобряваме всички аспекти на играта си. Започнахме първенството много добре", допълни португалският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gaitaneca
07.10.2010 20:27

ае гледай си ти мижевия отбор който дори не е испански а каталунски и не ми говори за гейове щот аз не се надъхвам на мъже

kokicat
07.10.2010 16:12

gaitaneca гледай си гейчето там и ходи в Португалия да му влезеш в леглотo *lol*

gaitaneca
07.10.2010 10:37

пфффффффф не се притеснявам от барса виждам ги как играят просто вия няма да им помогне особено мен ме притесняват много повече барселона и шампиона на европа атлетико доста по отборен състав има а онези с малкото джудже дето прилича на един от оги и хлебарките може да си ходи в аржентина да ми печели световно *lol* *lol*