Дани Колинс: Супер е, че се завръщам в националния

14:53
Дани Колинс: Супер е, че се завръщам в националния
Защитникът на Сток Сити Дани Колинс иска да забрави миналото и да възкреси кариерата си в националния отбор на Уелс под ръководството на временния мениджър Брайън Флин.

Тимът на Уелс приема този петък България в Кардиф в европейска квалификация, която до голяма степен ще остави "трикольорите" в играта за Евро 2012 или всичко ще приключи още тази седмица. Колинс не бе играл за националния тим около три години, след като се скара с предишния наставник Джон Тошак.

За разлика от много играчи, които се спречкаха с Тошак, Колинс не обяви публично, че се оттегля от националния тим.

Флин обяви група от 30 играчи за мача с нашия тим, като в нея попадна и Колинс. Бранителят, който има 7 мача за "драконите", заяви днес:

"Много е хубаво да се върнеш в националния тим, мина доста време. Разговарях с Брайън миналата седмица, той дойде при мен, за да се видим. Попитаме дали съм се оттеглил от тима, а аз му казах, че не съм. Той ме попита дали искам да се върна и аз се съгласих. Бях много щастлив, че ме попита".

Колинс допълни: "Останалите неща са вече минало, гледаме напред. Липсваше ми националния тим. Да има уикенди, в които играе моята страна и аз да не мога да помогна, беше тежко за мен. Радвам се, че се върнах и се надявам да съм част от един тим на Уелс, който да се класира за голям турнир".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация