Коко Динев връща Йешич в България

14:43
Коко Динев връща Йешич в България
Локомотив Пловдив продължава търсенето на нов треньор. Както е известно легендата на тима Христо Бонев сдаде позицията на Неделчо Матушев и зае президентския пост на "Лаута". Към момента има няколко имена, които се спрягат за наследници на Зума.

Първият е до болка познатия у нас Миодраг Йешич, съобщава "Топспорт". "Генерала" отлично познава родната футболна действителност, след като е бил начело на три наши отбора - Славия, ЦСКА и Литекс. През зимата "Генерала" бе свързван с повторно завръщане на "Армията", но тогава "червените" шефове избраха Йоан Андоне.

Вторият вариант пред пловдивчани е друг наш познайник - Ратко Достанич. Сърбинът, който в момента заема директорски пост в Цървена звезда, също е запознат с "А" група след престоя си начело на Славия и Левски.

Третият вариант пред шефовете на Локомотив е Златко Кръмпотич. Той е бивш защитник на Цървена звезда от 1977 до 1986 година и национален футболист на Югославия, участвал на световното първенство в Испания през 1982 година. В последно време треньор на младежите на Сърбия до 19 години, после наставник в отбора на Казма от Кувейт, а след това шеф на младежката школа на Звезда. Сега е в процес на търсене на работа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация