Уволняват Гьоре Йовановски до края на деня?

14:14
Уволняват Гьоре Йовановски до края на деня?
Гьоре Йовановски е на път да бъде уволнен от треньорския пост в ЦСКА, твърди "Блиц" . Според непотвърдена информация собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов ще уведомят до края на деня наставника за решението си.

Както е известно, македонският специалист бе назначен на мястото на Павел Дочев, с който ЦСКА направи ужасяващ старт на първенството.

Резултатите на "червените" не се подобриха особено и при новия специалист, който наскоро заяви, че да води "армейците" е изключително трудно, тъй като в отбора има страшно много неуредици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manov93
06.10.2010 21:06

краино време е да го махнат този тренер от ЦСКА

ANTWERPMIRACLES
06.10.2010 16:37

Или ще го уволнят до края на деня , или ще се наложи да свалите статията в същия срок. Средно положение - няма. *joking* Моята прогноза е , че по-скоро ще се случи второто ....

spaiker_89
06.10.2010 16:13

не треньора а футболистите трябва да се махнат особенно оня шеридън който изпусна 100% положения *thumb_up* това е лично мнение

Kalinho
06.10.2010 15:08

какво е виновен тренъора, как наемник да играе като не е получавал заплата примерно от 2 месеца? Пък и не може да вземаш всеки сезон по 10 играчи и да имаш 40 играча, а тренъора да трябва да угоди на всички мениджъри, собственици и играчи и да ги пуска всички, как да стане? Мойте уважения фен съм на Левски, ама в цска е пълно с играчи който не стават даже и за Б група, а тези който стават не им се плаща, а те играят само и единствено за пари. Кво му пука на един италианец за цска? Юношите имаше добри - изгониха ги.