Кристиано показа \"Златната топка\" на \"Олд Трафорд\", Юнайтед продължава без загуба

10:31
Кристиано показа \"Златната топка\" на \"Олд Трафорд\", Юнайтед продължава без загуба
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни успя да спаси европейските клубни шампиони от срамна загуба у дома от Олборг в мач от Шампионската лига, като вкара за 2:2 на "Олд Трафорд".

Преди началото на срещата португалската звезда на "червените дяволи Кристиано Роналдо представи "Златна топка", която спечели в анкетата на списание "Франс футбол". Капитанът на България Димитър Бербатов не бе включен от сър Алекс Фъргюсън с групата за този мач.

Първото попадение стана дело на Карлос Тевес още в самото начало на мача, но до края на полувремето чрез Якобсен в 30-та и Курт в 45-та Олборг успя да обърне резултата в своя полза.

Изравнителният гол на Уейн Рууни падна 7 минути след началото на втората част.

"Имахме няколко много добри положения. Трябваше да реализираме поне 30% от тях и тогава щяхме да спечелим мача с удобна преднина. Трябваше да победим в този мач, но все пак хубавото е, че спечелихме в групата и задържахме рекорда си без загуба", заяви сър Алекс след срещата.

Това, че Юнайтед е начело на групата си означава, че в следващата среща от елиминационния етап те ще играят у дома и според Фъргюсън това е предимство.

"Ще сме на "Олд Трафорд". Стадионът ще е пълен, атмосферата ще бъде наистина вдъхновяваща. Там сме, искаме рекорди, така че нека се забавляваме", коментира мениджърът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ekc_sl
11.12.2008 13:05

Юнайтед няма да играе домакин 1-вия мач, според тази информация...

"За осминафиналите има още едно условие - завършилият на второ място играе у дома първия мач от директната елиминация."