Батков: Заставам зад думите си за уговорените мачове на ЦСКА

10:24
Батков: Заставам зад думите си за уговорените мачове на ЦСКА
Собственикът на Левски Тодор Батков застана зад думите си, с които обвини ЦСКА в участие в мачове, станали обект на разследване. Става въпрос за гостуванията на "червените" с Базел и Динамо Москва в Лига Европа през миналия сезон.

По-късно на заседание на Изпълкома на БФС беше взето решение босът на Левски да бъде поканен и да даде обяснения за думите си.

"Лично не съм получавал подобна покана от Изпълкома. Няма проблем да се видя с тях, ако имат желание. Естествено, че стоя зад думите си. Не върви да си измислям подобни сериозни неща", каза Батков, цитиран от "Стандарт", на излизане от извънредното общо събрание на ПФЛ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
06.10.2010 13:02

щях да го съдя тоя паляк за уронване престижа на клуба.да си гледа отбора дето пада с по 5 на 0 а да не прехвърля топката дугаде

tenebrum
06.10.2010 12:59

оф оф бай Ганьо няма да се оправиш палячо,иска да изкара че ЦСКА са били по нечестен начин,трябва да си голям селяндур за да кажеш такова нещо,и аз ако бях на мястото на шефовете на ЦСКА

qwerty33
06.10.2010 11:42

Тъпо е да кажеш, че Динамо са продали мача заради черно тото и са изпуснали потенциялните приходи при влизане в групите. А и спомнете си колко бяха надъхани руснаците и какви закани отправяха. А Батков беше казал че ЦСКА предлагали 500 хил на Тоти да играе симулативно. И това не е реално, защото и със симулативната игра на Тоти Рома пак щяха да ни бият, а и за играч който е един от най-скъпоплатените в света е смешно да го подкупваш с 500хил.