След дъжд качулка на \"Герена\"

09:50
След дъжд качулка на \"Герена\"
През лятото в Левски правиха, струваха, намериха играчи. Като за "А" група стават, чат-пат бият и в Европа.

Това добре. Ама не си решиха проблема с вратарите. Рискуваха с Гошо Петков срещу Гент, той ги издъни. Туриха го титуляр в Лисабон - пак ги провали. Миналата година пък им изяде 7-8 млн. евро. Митрев, дето си е техен, го пускат от дъжд на вятър. Акалски още само гледа от тъча, пише "7 дни спорт".

Чак сега на "Герена" се сетиха, че като си разграден отзад, няма как да върви играта. Набелязали са пет парчета нови вратари. Ама след дъжд качулка. Като ти вкарат пет гола в Лисабон, ходи обяснявай, че вратарят ти е слаб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svilen4o__
07.10.2010 09:32

Като за "А" група стават, чат-пат бият и в Европа .... като Жо и Гара Дембеле никога не е имало в БГ...и скоро няма да има...не стават ами са прфкт...а това чат-пат бият...от мин година до сега имаме само 1 загуба...

svilen4o__
07.10.2010 09:26

хе хе хе за чорбата нищо не се казва обаче ...ама Левски е с най-добър трансфер ...кажете за трансферите на чорбата ...лудите италиянци ...хаахаха къде е левски къде е цска ... я да сравним отборите Левски-водач в класирането,цска-8-мо място..Левски-2-ри в групата на ЛЕ,цска-последни ш групата ... *thumb_down*

RABIES
06.10.2010 10:25

Я дай сега за всичките отбори в А група анализ. Искам да разбера кой къде е разграден двор, кои са слабите играчи, дето са издънили отборите ... Най-много ме интересува това за Академик СФ, за Пирин, Миньор, Калиакра! Аман вече от тъпи пристрастни статии!