Матеус: Аз взимам решенията, Божинов сам ми каза, че не е във форма

17:43
Матеус: Аз взимам решенията, Божинов сам ми каза, че не е във форма
Новият селекционер на България Лотар Матеус съобщи, че едно от условията в договора му е сам да определя играчите, които попадат в състава му.

На пресконференция в Правец, германецът мотивира решението си да не повика Валери Божинов за мача с Уелс.

"Сам взимам решенията си. Това е едно от условията в моя договор. Не се интересувам от личните интереси и истории. Най-много ме интересува да започнем да постигаме позитивни резултати и да радваме феновете", каза Матеус.

"Говорих с Божинов. Имахме дълъг, личен разговор, както във Флоренция, където го посетих, така и в петък, когато взех окончателното решение той да не попадне в отбора. И трябва да подчертая, че решението е изцяло по спортно-технически причини, а той ми обеща да работи усилено върху формата си, за да може отново да помага на националния отбор. Аз съм щастлив от това му обещание, защото той е страхотен футболист. Знам, че се учудихте, че Валери не попадна в състава, аз говорих с него и той е на мнение, че не се намира в най-добрата си форма в момента", сподели още наставникът на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
06.10.2010 11:36

Мале колко сте зле. Нищо лично ама Божинката може и да не е най - талантливия ама винаги си оставя сърцето на терена. Винаги играе на макс, а и самият факт, че игра за отбори като Фиорентина, Юве и Сити говори достатъчно.

idol_bg
06.10.2010 09:41

Eeee....ти пък сега.Как да не е бил във форма,тва детенце дето го е направил на Карамелката да не мислиш,че така лесно става.За тва се иска сериозна форма..... *lol*

Ajax1981
06.10.2010 08:42

Той Божинов някога бил ли е изобщо във форма