България без титулярните бекове в Кардиф

17:15
България без титулярните бекове в Кардиф
България остана без титулярните си крайни защитници за гостуването на Уелс в петък.

Новият селекционер Лотър Матеус ще трябва да се справя без Живко Миланов и Веселин Минев.

Първият страда от мускулно разтежение, а вторият е с травма в гърба. Станислав Манолев също е контузен.

При създалата се ситуация, сред стартовите 11 в Кардиф вероятно ще започнат Петър Занев и Павел Виданов. Николай Бодуров също е вариант.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

john_cooper
06.10.2010 22:20

Какво на нас ни остана сега обаче за чартъра до Кардиф?

От породистите останаха едни двама Петрови – горките, не случиха на съотборници, че и те да поиграят на голям форум. А, да, и един логой ни остана – Станислав Манолев, който дано не изпусне правата пътека, че в Холандия са повечко кривите.

Това ни е бъдещето. Толкова имаме. И най-жалкото – толкова заслужаваме. Другото е синове, сватьове, племенници и млади надежди, останали накрая само надежди.

Имахме си още един талантлив футболист, но на него му писна. Защо си отиде Бербатов и дали бе прав – всеки си има собствено мнение, но аз като автор имам право да дам своето (цитирайки него), защото хомосапиенсите, които са около и най-вече в медийното пространство би трябвало да разбират доводите му.

john_cooper
06.10.2010 22:19

Не можем, а и не бива, драги сънародници, да се сравняваме с останалите „средни европейски отбори”. Ние и среден вече не сме. В щата Черна гора и континента Кипър като ходим, трябва да се молим за хикс, а не да се чудим с колко ще бием. Това беше едно време. И макар и за кратко, макар и много хубаво – то вече отмина. Идва есента, тръгваме нанякъде. По-точно към Уелс. И те преди не бяха преграда пред нас - с Туньо, чакащ пред наказателното паса на Бала, но онова поколение бе по-скоро Изключение от правилото. Макар и преди него да е имало още 1-2 изключения.
И надеждата за още такива да не умира.

john_cooper
06.10.2010 22:17

Вече не знам до кога, скъпи български съкилииници, ще продължаваме да залъгваме и без това клетото си балканско съзнание, че в милата ни татковина има футбол, да не говорим за Национален отбор. Защото, за да имаш представителен тим, трябва преди всичко да разполагаш с кажи-речи 15 футболисти, закърмени с тази игра, а не с чашката или със силикона, който постоянно е пред очите на подрастващите.

Какво се получава в момента?

Ами получава се, че от трите коня, дето дърпаха каруцата, останаха два, а няма желаещи да наследят юздите. А и как да има, като в некой нощен клуб е по-добре… с некое уискенце, придружен от някоя с малко и сладко *.

john_cooper
06.10.2010 22:16

Ще говоря направо. Иска ми се хората в постоянно смаляващата ни се и без това мъничка държавица да се замислим колко още таланти като Бербатов, Мартин и Стилиян Петрови ще имаме.

Нима индивидите, привикнали да мразят, не съзнават, че демографският прираст на българите и перманетното заболяване на мамалюгите да се множат скоро ще накарат публиката на „Васил Левски” да аплодира с разкървени ръце, сълзи в очите и спомени в главите как „екзекуторът на Челси” Мариян Огнянов вършее по терена с капитанската лента на националния тим, воден от Аян Садъков.

На полувремето на стадиона до Орлов мост ще звучи Азис, а от Оркестър Кочани нагло ще твърдят, че в Македония има повече българи, отколкото у нас. Да спрем с обърната пирамида на българското размножаване и да се върнем на темата, поради която всъщност занимавам вниманието на читателите... но първо да завърша и без това дългия увод с едно изказване на виден наш футболен общественик:

„Не може държавата ни да е пустиня, а футболът ни да е оазис.”



tenebrum
06.10.2010 12:16

Живко Миланов един от многото примери за шуробаджанащината в България.1 как са го взели в Левски,ако нямаше връзки едва ли,2 как са го взели в националния-също,3 как е продаден-повечето футболисти ги викат от чужди клубове но малко се продават понеже клуба иска да продаде футболиста на по висока цена и за това чака някоя и друга година и т.н. И това в цялата държава е така навсякъде с наши и ваши ,не е важно дали има качества нали е човек на еди кой си

Ajax1981
06.10.2010 08:40

Супер пожелавам им все така да са контузени през целия цикъл

aivano
06.10.2010 08:22

М-да-а-а-а-а като гледам кои ще отсъстват ще е за добро,че "титулярите"ги няма! *thumb_up* *smile*

lucky_79
05.10.2010 22:38

Много хулите,ама ще го видим и пафката срещу слабите уелсци колко го бива *wink*

drummer
05.10.2010 22:20

Ха-ха-ха! Контузени...?! Просто двете сини "легенди", олигофрена(зет) Миланов и наглеца Минев, за пореден път са се насрали, преди отговорния мач в Кардиф...?! *lol*

tenebrum
05.10.2010 19:47

хаха Живко Миланов ли е титуляр и Минев баси смешката видяхме го колко струва тва шиле дето е рода на перуката ,черногорци и англичаните крив го направиха,не мерси по добре без него *lol*

venom1912
05.10.2010 18:47

най-добрата новина от бая време.. и 2 мата са пална трагедия .. Занев и Бодуров ще сваршат много по добра работа *wink*

kokicat
05.10.2010 17:20

Успех! *thumb_up* Поне Уелс да бием! *thinking*