БФС представи нов спонсор на националния отбор

14:12
БФС представи нов спонсор на националния отбор
Ден преди заминаването на футболния национален отбор на България за гостуването на Уелс от квалификациите за Евро 2012, БФС представи нов спонсор - енергийната напитка b-free.

Австрийският собственик на b-free Херберт Хайдер и президентът на БФС Борислав Михайлов обявиха на пресконференция, че споразумението е за две години.

"Надявам се, че още в следващия си мач срещу Уелс в петък българските национали ще разкрият истинския си потенциал и ще спечелят двубоя", обяви Хайдер. Той допълни, че смята за изключително правилно инвестирането в спорта и особено това във футбола.

"Вярвам в българския отбор и желая да помогнем за реализирането на така желаното класиране за Евро 2012", каза още австриецът.

Той получи от Борислав Михайлов специална топка, подписана от целия национален тим. Боринкен Хенделс ГМБХ е открита от австрийския предприемач Хайдер през 2005 г. Производствената база се намира в Австрия, което означава, че цялата продукция е австрийска и европейска. Бизнес идеята още от самото начало е създаването на енергийна напитка, която да е интригуваща за европейския консуматор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация