Гонзо срещу Балъков в благотворителен мач на \"Герена\"

14:02
Гонзо срещу Балъков в благотворителен мач на \"Герена\"
Георги Иванов-Гонзо ще се изправи срещу Красимир Балъков в благотворителна среща между отборите на Левски и Черноморец Бургас.

Средствата, набрани от билети и от спонсори, ще бъдат дарени на дом за деца без родители в Бургас, детско селище SOS Kinderdorf и на привърженика на Левски Георги Николов, който се нуждае от бъбречна трансплантация. Срещата ще се играе на стадион "Георги Аспарухов" в събота от 19:00 часа, като билетите са по 3 лв. и ще се продават в деня на мача.

На пресконференция мениджърът на бургазлии Красимир Балъков и спортният директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо обясниха, че идеята за тази благотворителна среща се е родила спонтанно по време на съвсем кратък телефонен разговор между двамата.

"В България няма традиция и нужното възпитание за това, да се оказва помощ на децата без родители. Такова възпитание идва с времето", заяви Балъков.

"Безкрайно съм щастлив, че ще осъществим нещо, което в страната ни няма традиции и ще положим едно начало на нещо добро", допълни героят от САЩ \'94. Балъков призова феновете да изпушат една кутия цигари по-малко или да пропуснат да изпият една бира, но да отделят три лева за начинанието. Гонзо допълни, че двамата с Балъков ще стартират в срещата и след като напуснат терена, ще се получи една сериозна контрола.

Спортният директор на Левски каза още, че понякога изпитва тръпка да излезе на терена, когато нещата не вървят, но с оглед на многото му ангажименти е изключено да се върне в професионалния футбол като играч

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари