Хуанде Рамос си \"изми ръцете\" с Бербатов

20:29
Хуанде Рамос си \"изми ръцете\" с Бербатов
Новоназначеният наставник на Реал Мадрид Хуанде Рамос си "изми ръцете" доста елегантно, след като бе запитан за провалът, който претърпя с отбора на Тотнъм едва преди два месеца. Феновете на "Кралския клуб" гледат на новия треньор с недоверие, след като той не успя да се справи с "шпорите", а сега има доста по-тежка задача - да извади Реал Мадрид от кризата.

Под негово ръководство Тотнъм записаха най-лошото начало на сезон във Висшата лига в своята история, след като от 8 изиграни срещи бяха спечелили само 2 точки.

Според Хуанде Рамос сривът в Тотнъм е причинен заради две главни причини - слабата мотивация на футболистите и продажбата на голмайсторите Димитър Бербатов и Роби Кийн.

"Мотивацията на играчите на Тотнъм в повечето срещи от началото на сезона бе незадоволителна. Не мога да си обясня поведението на футболистите от този период", учудено коментира Хуанде Рамос.

"Преди всичко обаче проблемът на отбора бе продажбата на Димитър Бербатов и Роби Кийн", каза още наставникът на Реал Мадрид.

Хуанде Рамос подписа договор с "Белия балет" до края на сезона, но испанският специалист се надява да постигне добри резултати и да остане на "Сантяго Бернабеу" за по-дълго време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LEVERKUSEN
11.12.2008 00:49

Абе какво гледате другите хора бе пумяри първо се погледнете вие бе, каквото иска това ще си прави бе нещасници, защо всеки гледа другия какво прави бе завистници,до никъде няма да стигнем така бе шушляци.

AriesBG
11.12.2008 00:05

И що се отнася до търговия и пари ,то да не забравяме какъв е собственика на клуба-евреин

Peppy
10.12.2008 22:04

За мен Хуанде Рамос е добър треньор. Играчите на Тотнъм го саботираха, за да бъде сменен и това се доказа кристално ясно. Не е възможно който и да е треньор да извади с вълшебна пръчица отбор в криза като Тотнъм т.е. ако Тотнъм е бил в реална криза, то на Хари Реднап щеше да му трябва по-дълго време - 2, 3, 4 или 5 мача, за да извади клубът от кризата, а не от първият мач да мачка, особено отбори като Арсенал и Ливърпул. Продажбата на Бербатов и на Кийн бяха важни за касата на клуба, защото тези играчи точно в онзи момент, когато бяха трансферирани, имаха цена, която нямаше да бъде същата след сезон или два, а много по-ниска. По този начин се правят кинти във футбола и това трябва да е поука за перачите в родните ни клубове! Собствениците на Тотнъм трябва да са много благодарни на свършената работа от Хуанде Рамос, защото Реднап като пое този тим доказа, че отборът има потенциал да се бори с титаните от четворката във Висшата лига на Англия и без Бербатов и Кийн.

bobygbg
10.12.2008 21:44

Голяма грешка,че уволниха Капело. Шустер се знаеше, че ще бъде 1-2 сезона както и Рамос. Очаквам доста гоялма победа за Реал срещу Зенит

svetlio_vn
10.12.2008 21:31

Пожелавам му 5 парцала в събота за завръщането му като треньор в Испания

motors
10.12.2008 21:30

А според мен не е виновен треньора за неуспехите в англия защото се доказа в Испания,вината може да се търси в слабото ръководство на Тотнъм което до последно се опитваше да съсипе мечтите на футболистите си..Как трябваше да се развие Тотнъм бързи продажби и бързи покупки за да заменят двамата си нападатели с равностоини защото точно в този моменти имаше двама много добри руски футболисти които бяха за Тотнъм и както казах по горе слаба политика те си взеха само 1.Браво на Реднап че съживи отбора защото и без Бербатов са ми симпатични,познавам всичките им футболисти и се радвам за тях!!!

ivailoh
10.12.2008 21:15

Ще кажа,че не съм съгласен с вашето мнение относно Хуанде Рамос...Не го казвам,защото съм фен на Реал от доста дълго време,и искам да постигне добри резултати,а защото Хуанде направи това с Тотнъм,което много преди него не успяха !
Ако не сте се сетили,говоря за Карлинг Къп.Това че Шпорите изпаднаха в криза според мен не е вина изцяло на треньора.Наблюдавах мачове на Тотнъм докато той беше начело и се забелязваше че футболистите нямат желание за игра ...

Dekam
10.12.2008 21:13

Според мене Рамос е добър треньор! Реал М има подходящата база той да се докаже, все пак в испанското първенство му върви повече, не е малко това, което направи от Севиля.

sotirikon
10.12.2008 21:02

Реднап и без Бебрбо, и без Кийн извади Тонтъм. А тоя халахульо държеше на резерваната скамейка Ленън. С него Реал няма да помирише и турнира за УЕФА. Е, няма да изпадне, защото след месец-два ще го махнат.

NoobSaibot
10.12.2008 20:49

Поредния комплексиран треньор търси причината в други хора.Бербо и Роби му били виновни...Само, че истината е различна.Ако има някой, които да отговаря за състоянието на даден отбор, то това е само и единствено треньора.В крайна сметка за какво е сложен на този пост !?!??! Не знам какво да кажа просто... Такива изказвания не правят чест на никой...

RZ
10.12.2008 20:33

Нищо ново под слънцето!!!Пак му виновни всички други само не и той.Хуанде,кой да мутивира играчите,аз ли