Уелс остана без атака за България

11:20
Уелс остана без атака за България
Няма кой да играе в атаката на Уелс, алармираха медиите на Острова. Селекционерът Брайън Флин го закъса здраво преди квалификациите с България (8 октомври) и Швейцария (12 октомври).

Нападателите капят като круши. Флин не повика звездата Крейг Белъми. Оправда се, че още не е възстановен напълно от контузията, която го мъчеше в последния месец. Белъми обаче игра в последния кръг от първенството за Кардиф срещу Барнзли и дори вкара гол. Селекционерът Брайън Флин пък отнесе много упреци от медиите за решението си да остави капитана извън състава.

"Белъми игра 94 минути за Кардиф, вкара и гол, с което зашлеви шумна плесница на Флин", написаха на медиите Острова, цитирани от "7 дни спорт".

От състава на Уелс за мачовете с България и Швейцария отпадна и Робърт Ърншоу от Нотингам Форест. Той е с разтежение и няма да се възстанови. Нападателят бе повикан от Брайън Флин, но късно в неделя вечерта стана ясно, че няма да е в състояние да играе.

Това принуди Флин да повика на пожар 19-годишния нападател на Саутхямптън Райън Добъл. Тийнейджърът все ще няма мачове за първия отбор на Уелс. Флин обаче го познава отлично, тъй като му бе треньор в младежкия национален отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kokicat
05.10.2010 17:05

tenebrum ти си "голям българин" *erm* *thumb_up*