Само Лотар получи апартамент

11:04
Само Лотар получи апартамент
Само Лотар Матеус е настанен в апартамент по време на първия му лагер като национален селекционер на България.

Всички останали са във ВИП-стаи, но по двама. Това предизвика леко недоволство у Мартин Петров.

Нашите пристигнаха на собствен ход в хотела в Правец. Всеки ползваше превоз, с който разполага. Станислав Ангелов бе докаран от съпругата, а Мартин от свои близки.

Около един час Лотар Матеус разговаря с помощниците си в ресторанта на хотела.

Сред най-нетърпеливите бяха Благой Георгиев, Стилиян Петров и Валентин Илиев.

На лагера липсваха в началото вратарите Владислав Стоянов и Николай Михайлов, но те се появиха по-късно. Нямаше го и Даниел Димов от Черно море, изненадата в състава също пристигна.

След първото си занимание Лотар Матеус имаше разговор и с наставника на юношите Атанас Атанасов, за да разбере от него кои може да ползва за днешната двустранна игра, която е от изключителна важност.

След невероятно слабия старт на националния отбор вече сме аутсайдери срещу Уелс според букмейкърите, което е доста лошо.

В Правец се получи невероятно стълпотворение на отбори. Освен националите на базата от седмица са юношите до 19 години, които през следващата седмица също са на евроквалификации.

В неделя са пристигнали и ирландците, които са съперниците им. Днес идва отборът на Люксембург, а утре и Сърбия. Така в един момент домакините трябва да сместват по три тренировки накуп, което обаче е възможно. Продължава строителството и на допълнителния терен за футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация