Риера се възхищава на гола си срещу ПСВ

15:50
Риера се възхищава на гола си срещу ПСВ
Испанският защитник на Ливърпул Алберт Риера обеща да опитва късмета си по-често от далечно разстояние, след зашеметителният му гол при победата на мърсисайдци над ПСВ Айдховен. Английският отбор взе гостуването си от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига в Холандия с 3:1.

Риера отбеляза второто си попадение за "червените" след впечатляващ изстрел от близо 40 метра.

"Беше много важен гол, за да победим. Успяхме да преминем в следващия етап на Шампионската лига и сме изключително доволни от това", заяви испанецът след срещата.

"Сигурен съм обаче, че ще изиграя доста мачове, докато отбележа отново такъв гол. Понякога на тренировки обсъждаме варианта да стреляме по-отдалеч. Опитах и сега стана, но не винаги успяваме. Бях в много добра позиция и стрелях. Трябва да го правя по-често. Често тези изстрели се оказват много добра идея, особено на "Айнфилд", тъй като много от отборите там играят защитно и е трудно да пробиеш отбраната им", заяви испанският футболист.

Виж голът на Алберт Риера срещу ПСВ Айндховен ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

enevpatrona
11.12.2008 00:31

Риера е перфекната покупка на Рафа за ляв атакуващ халф.Мисля че добрите му мачове тепърва предстоят.
You'll Never Walk Alone

mumyy
10.12.2008 19:31

Голът на Риера беше удивителен във всичките си мачове до сега той показва че е достоен за Ливърпул и това е един от успешните трансвери на Рафа

nikolay82
10.12.2008 18:57

Напълно съм съгласен с това И без това не ми е много на сърце този играч, но все пак играе за Ливърпул и носи успехи, което е най-важното!

beastt
10.12.2008 18:16

хубав беше гола. ама чак пък толкова ...