ЦСКА гони трима от чужденците

11:01
ЦСКА гони трима от чужденците
Ръководството на ЦСКА е твърдо решено да се раздели с трима от чуждестранните футболисти през зимната пауза на първенството. Става въпрос за скандалджиите Грегъри Нелсън и Кристиан Тибони, както и за вечно контузения Марко Еспозито, съобщава "7 дни спорт".

Нелсън е в конфликт с треньора Гьоре Йовановски и беше изваден от групата за снощния мач с Локомотив София. Македонецът е провел разговор с шефовете на червените, в който категорично заявил, че иска холандецът да бъде продаден през зимата особено ако продължава така. Възможно е нападателят да се върне в клуб от своята страна за символична трансферна сума.

Кристиан Тибони продължава да е отстранен от първия отбор, след като си размени няколко плесници и ритници с Джузепе Акуаро на паркинга на Армията. Той е в ЦСКА под наем от Аталанта, а италианският клуб също не го иска и му търси нов тим за преотстъпване. Червените държат да се освободят от яловия нападател и заради високата заплата, която му плащат.

Юношата на Милан Марко Еспозито пък е постоянно контузен и най-вероятно договорът му ще бъде прекратен през паузата на първенството. Армейците не се надяват да вземат и лев за защитника и ще се опитат да го склонят да разтрогне с клуба по взаимно съгласие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари