Ясен Петров: Не си вкарахме положенията и бяхме наказани

18:20
Ясен Петров: Не си вкарахме положенията и бяхме наказани
Наставникът на Левски Ясен Петров не скри своето разочарование от изпуснатата победа срещу Сливен.

„Предполагам, че е дал някакво отражение мачът със Спортинг, загубихме 2 точки, трябваше да вкараме втори гол и да решим мача. Допуснахме да ни отбележат много лек гол гол след едно разбъркване. След като не вкарваме голяма част от това, което създаваме, няма как да си тръгнем с три точки”, заяви Петров.

„Имахме доста проблеми от срещата ни със Спортинг Лисабон. Имахме контузени играчи и направихме промени с цел да освежим състава. Съжалявам, че не съумяхме да затворим мача с още един гол и вземем три точки. Надявам се времето да ни стигне да се подготвим, както трябва за следващата поредица от мачове”.

„Наясно сме, че в този сгъстен цикъл някъде може би ще допуснем грешка, днес владеехме инициативата през много голяма част от времето. Нямаме време да се възстановяваме, хубавото е, че сега имаме почивка. Някои от нашите играчи ще бъдат викнати в националните гарнитури, но с други ще можем да поработим. На време идва тази пауза за нас”.

„Както се справяме с успехите, по същия начин трябва да се справяме и с негативите, работим и ще трябва да продължим да работим. През паузата трябва да се възстановим психически и физически и да отстраним слабостите. Не давам персонални оценки, не съм доволен, че не взехме трите точки”, завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация