Капело най-накрая гласува доверие на Кевин Дейвис

17:37
Капело най-накрая гласува доверие на Кевин Дейвис
Нападателят на Болтън Кевин Дейвис получи повиквателна от селекционера на Англия Фабио Капело за евроквалификацитя с Черна гора, след като само преди няколко дни заяви, че е загубил надежда някога да играе за "трите лъва".

Капело запазва вяра и в Уейн Рууни, макар че нападателят не е в най-добрата си форма. Италианецът повика отново и Джо Коул, Аарън Ленън и Робърт Грийн.

За последния вратите на националния отбор изглеждаха затворени, заради грешката му при равенството 1:1 със САЩ на Мондиала в ЮАР.

Халфът на Арсенал Джак Уилшър бе включен и в списъка на Капело, и в този на тима до 21 година. Контузиите на Боби Замора и Габриел Агбонлахор пък отвориха пътя към националния отбор на 33-годишния Дейвис.

Ето го и пълния състав на Англия за мача с Черна гора:


Вратари: Бен Фостър, Робърт Грийн, Джо Харт;

Защитници: Ашли Коул, Фил Ягиелка, Глен Джонсън, Рио Фърдинанд, Джолеън Лескът, Джон Тери, Стивън Уорнък;

Полузащитници: Гарет Бари, Джо Коул, Стивън Джерард, Том Хъдълстоун, Адам Джонсън, Аарън Ленън, Джак Уилшър, Шон Райт-Филипс, Ашли Йънг;

Нападатели: Дарън Бент, Питър Крауч, Кевин Дейвис, Уейн Рууни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
04.10.2010 19:25

Абе тоя Капело като нашият Мъри. *thumb_down* *sick* Как може още да вика в националния тоя Грийн??? Ако не започне да пуска Харт титуляр по-добре да се обеси!