Батков казва кой от Левски да играе срещу Сливен?

10:42
Батков казва кой от Левски да играе срещу Сливен?
Тодор Батков все повече изземва функциите на Ясен Петров и започва да се изживява като треньор на Левски, пише „Тема спорт”.

Собственикът на сините заяви ясно след загубата 0:5 от Спортинг, че някои от титулярите не са си давали зор и скоро на терена ще се появят играчи от резервната скамейка.

Вече стана ясно и кои са визираните от Батков футболисти - Исмаил Иса, Сашо Киров и Божидар Митрев. Спусната е заповед триото да играе повече в мачовете от А група и да трупа опит.

Резерви за тяхна сметка трябва да останат Тасевски и Младенов, а вратарят Петков е пуснат в почивка.
Ако триото е в състава за Сливен, това означава, че Батков вече е скритият треньор на сините. През лятото той вече бе и скрит селекционер, като по негово настояване бяха привлечени тримата холандци Мулдер, Грийн и Слори, а трансферният списък на спортния директор Георги Иванов бе съвсем друг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alonso1
04.10.2010 19:15

пак ли се обаждаш бе мустакат идиот май мустаците много муууууууууу пречат и говори много *lol*

tenebrum
04.10.2010 15:02

много е яко да си имаш бай Ганьо в отбора да се прави на футболен специалист,между другото това само в България го има повечето президенти тука се правят на големи разбирачи,навън къде сте чули някой президент нещо да се изказва няма

sandokana
04.10.2010 14:59

сигорен сам че са се разбрали с Лечков да падне с много за да измият срама от четвъртак *thumb_up*

denso_90_vn
04.10.2010 12:21

Ако вардеше 5ков щеше да е 5:0 и хетрик за Жоро Вратрчето! *lol* *beer*

peshotar
04.10.2010 11:19

ХЕХЕхахахаха значи Батков е решил да вземе силните холандци..еми да го правят треньор тогава *joking* ..а тези тримата резерви са добри...но вмести тасевски по-добре да не играе Йовов или Жоазиньо (той срещи Спортинг направи доста слаб мач)..