Гуардиола: Изглежда, че през този сезон няма да спечелим 99 точки

09:01
Гуардиола: Изглежда, че през този сезон няма да спечелим 99 точки
Изглежда през този сезон няма да спечелим 99 точки, коментира наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола след равенството 1:1 с Майорка.

Треньорът на "каталунците" каза, че тимът му няма оправдание за изпуснатите 2 точки.

"Няма нужда да търсим извинения и да се оплакваме. Поведохме и имахме положения, които обаче пропуснахме и след като не затворихме мача бяхме наказани. Неприятно е, че загубихме 2 точки, но след като не съумяхме да реализираме още голове, когато това бе необходимо трябва да приемем случилото се. Изглежда, че този сезон няма да стигнем до 99 точки", сподели Гуардиола.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
15.10.2010 20:56

Ето`о бе типичният консумотор, който сега гази яко в Интер. То биваше ли такава набутвация с 40 млн + Самуел за Ибряма, когото после продадоха за 23 на Милан. Изгубиха много пари..

xtazy_91
08.10.2010 11:00

За мое щастие Барса направиха една голяма грешка - продадоха Ето'о и сега ще го ядат големия *wink*

Lahm_Munchen
04.10.2010 19:28

Един да чуя в този сайт който казва истината за Гуардиола. Пълен смешник. За нищо не става. С такива футболисти пада от Еркулес ли там какви беха и равенство с Майорка. Същия като Рийкард ще стане. В началото слава и уж страшен треньор, до година-две ще е в някой турски или руски отбор, който се бори за изпадане. Да не говорим, че в трансферната политика е тревожен случай.

zizinho
04.10.2010 13:12

Ако не бяхте махнали Ибра можеше и да не е така.Или най-добре - да не бяхте давали Етоо.Особено втория е нападател, който има блестящ завършек и чувство за пласиране.Той вкарва положенията.Къркич все още не е играч, а не се знае и дали ще стане....

Barca_fen112
04.10.2010 10:32

От началото на сезона създаваме много положения за гол, но не ги реализираме, което е много странно при положение , че Меси е в супер форма както и Вия . Вчера поведохме а след това изпуснахме 3 чисти гола, меси остана само с/у вратаря но той спаси. И След това от един корднер, никакъв отбраната заспа и гол.През второто полувреме ги разбихме , но няколкото греди и фрапартните пропуска на Боян ни лишиха от победата. Вижда се, че този сезон е много оспорван и факта, че реал и барса са 3 и 4 го показва много ясно.