Ходжсън: Явно се борим да не изпаднем

09:37
Ходжсън: Явно се борим да не изпаднем
Явно вече се борим да не изпаднем, сподели разочарованият мениджър на Ливърпул след домакинската загуба с 1:2 от Блекпул.

"По-добре да не мисля за това. През първото полувреме с право бяхме наказани за лишеното си от качество представяне. Притежавахме топката толкова колкото и съперника, но не правехме нищо с нея. Играта ни не задоволяваше изискванията – моите, на клуба и на феновете. Допуснахме два гола на контраатаки, но през втората част излязохме и опитахме да обърнем нещата в наша полза. Вкарахме обаче само един гол. Великият резултат за тях е кошмарен резултат за нас. Това е много лош ден и не мога да кажа нищо повече", коментира мениджърът на "мърсисайдци".

"Изглеждаме зле и за мен е трудно да видя нещо положително. Остават ни още 31 мача, но когато си в зоната за изпадане, явно се бориш да не изпаднеш. Моите притеснения обаче наистина не са свързани с оцеляването. Притесненията ми са, че не играем с пълния си потенциал. Феновете са в правото си за изразят разочарованието си. Аз съм отговорен за това, защото съм мениджърът. Когато отборът играе зле, критиките са съм мен и аз трябва да ги приема", каза още Ходжсън.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
05.10.2010 10:14

Да, и като сметнем, че отборът може да изпадне в "Администрация", да го купят банките, които дължат пари, да продадат всичко, що може да се продаде, е тогава ще стане наистина лошо.. да се махат тея собственици!!! Най-малкият ми проблем е поредният провален сезон. Обаче изпаднем ли в Администрация, е тогава вече си ебало мамицата!

Lucian316
05.10.2010 00:34

Ще даваме Акуилани на Юве, щото трябва да играят бездарниците Пулсен и Йованович - тея не знаят каде се намират, едно свястно отиграване не сам им видял. Ами в атака, ако Торес не може да играе на Н`гог ли ще се надяваме... В защита Карагър е на 100 години вече, Бербатов вкраваше откадето си поиска, Киргиякос изобщо не е стабилен... Вместо да си видим грешките от миналата година и да се поправим затънахме още повече! Ходжсън, кой вятър те довя, и кой те излъга, че можеш да тренираш голям отбор, да се махаш там откадето си дошъл!!!

gopencet0
04.10.2010 23:13

Абе стига сте си мислели че Пуул ще отпаднат, аз ги мразя но не искам и няма да отпаднат ... имат горе долу добьр отбор: Рейна, Торес, Джерард, Коул, Каут ... но незнам на какво се дьлжат тези изключително слаби мачове?! Аз сьм фен на Юнайтед вижте ги и тях те в момента сьщо са в безобразна форма, те сьщо нямат играчи, един Бербатов Видич Нани .. Скоулс и Гигс са стари вече и ако не САФ не направи 3-4 добри трансфера зимата или лятото и ние ще сме като Пуул догодина *erm* Жалко за 2та най - велики отбора в АНГЛИЯ *sick*

ceco26
04.10.2010 22:18

Пример: ван дер Ваарт-дрънка за манчо, отиде в Тотнъм, а бил отрязал Пуул... Ами, ако не мислеше само за себе си как да играе в ШЛ, можеше да се замисли да дойди в Пуул и да иска да възвърне шампионският дух на отбора, както Торес, Рейна, Джерард, Карагър и т.н. искат.

ceco26
04.10.2010 22:05

Е ок, как да не мрънкаме за пари, когато с повече пари можехме да вземем къде-къде по-класни играчи от Поулсен, например? Верно е, че Акуилани е добър и е грешка, че го дадохме на Яве, защото особено при липсата на Джерард или Коул щеше да ни е от полза, но все пак...Масчерано се махна, Алонсо също...все играчи, които градят или започват атаките и самата игра на отбора, а без пари да се кефим на Поулсен, които ни изкара дузпа срещу Съндърланд...и едвам се справя... *thumb_down* Най-тъпото е, че явно футболистите се интересуват от моментното състояние на клубовете и от заплатата си. *sick*

ManUtdFAN93
04.10.2010 21:44

сега ще ви кажа нещо.. мразя Ливърпул ,фен съм Манчестър Юнайтед ,но призанвам че Ливърпул има класни футболисти!! Торес,Джерард,Рейна и още много много!! Ходжсън от сега 6том се настройва да изпадате ,няма ни6то да се получи!! С такива класни футболисти ако изпаднете незнам!! Ходжсън това не ти е Фулъм да се бориш за 10 място! Мразя Ливърпул ,но това е напълно вярно! *thumb_up*

ManUtdFAN93
04.10.2010 21:42

прав си Ходжсън *thumb_up* за съжаление класното ви отборче ще се бори от изпадане *lol*

el_n1n0
04.10.2010 20:01

момчета ние май само знаем няма пари, няма пари и пак няма пари. защо не сметнете колко е изхарчил венгер послените години например. ще кажете каквоп е направил венгер. ми много просто - отборът му винаги е бил в топ 4, а ние сме в зоната на изпадащите... пари че няма - няма. но да дадеш акуилани(пич много извинявай ама на това му викам аз класен футболист) и да вземея полсен определено не е добра трансферна политика.а да излизаш на анфилд с по дефназивна тактика от гостуващич отбор също не емного добре. не е добре и да караш чуплив играч като торес да играе 3 мача в седмица. Не е и добре отбор като ливърпул да губи блекпул, нортхемптън и незнам още кой. Добре, след първите слаби резултати , рой каза погледнете ни след 10-я кръг. сега идва 8-ми и вижте къде сме.

ceco26
04.10.2010 19:18

Ами те тия собственици, както и на манчо треа от самата държава да ги осъдят, за дето провалят двата им най-успешни клуба! *erm* Ама май тази седмица най-после БИ ТРЯБВАЛО /ама само това/ да се реши кой ще ръководи клуба, пък дано тия се махнат и новият е супер пич и ни оправи за 1-2 сезона /по-бързо от очакваното/. А дали ще има напредък ще видим на зимния трансферен пазар. *wink*

NiKe_FrEaK
04.10.2010 15:57

ceco26 напълно си прав , защото всяка година продаваме класни играчи ( Алонсо , Масчерано и др. ) и на тяхно място взимаме КОЙ - Акулиани и Полсен *sick* *erm* Ще попитате защо тях - АМИ ЗАЩОТО ОНИЯ ДВАМАТА КАУБОЙ (ЖИЛЕТ И ХИКС) НЕ ИСКАТ ДА ДАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 10 МИЛИОНА НА СЕЗОН ЗА ТРАНСФЕРИ *angry* *evil* TOM HICKS AND GEORGE GILLETT OUT ! ! !

bobskia1
04.10.2010 15:48

Погледнете от хубавата страна ако сте на дъното.Ще продадете Торес,Джерард и Рейна и с парите ще купите нови играчи,защото с тези не става(за 20 години една Шампионска лига).

ceco26
04.10.2010 15:43

Я стига! Мениджъра си е добър, доказа го с безизвестните Фулъм, но в Пуул...какво е виновен той, когато няма пари за трансфери и играчите уж се стараят, ама в крайна сметка даже да си подадат не могат? Единствено много пари за трансфери може да ни помогне следващият сезон, ако сме във ВЛ да станем по-конкурентно способни. *sad*

el_n1n0
04.10.2010 14:49

Ми да ти еба майката като се борим да не изпаднем. Това не е фулъм средняко, с играчите които имаме нормалните клубове лесно ще се борят поне за четворката, а с твоите дефанзивни простотии след година ще печелим трофеи в чемпиъншип. в този отбор този футбол не може да се играе и ако досега не си го разбрал си стягай куфарите.

leshoqd
04.10.2010 14:33

ходжсън махай сееее копеле провали отбора тва не ти е фулъм да играеш за 10 място Ливърпоол няма да изпадне ама 10 място знаеш ли колко ни грее!!!!замисли се дали си за ПООЛЛ просто нямаш място там с тази дефънзивна тактика Ливърпул трябва да играе най малко с 2 нападателя както при ерата Бенитес със Крауч Торрес Каут и Белъми тва са да не казвам 4 централни нападателя

Achko1990
04.10.2010 11:08

от претенденти за титлата през сезон 08/09 за 2 сезона се превърнаха в отбор борещ се да не изпадне.дали Масчерани и Алонсо са били толкова важни?