От Пирин се извиниха на Берое

16:15
От Пирин се извиниха на Берое
Наставникът на Пирин Костадин Ангелов, както и целият тим на благоевградчани, се извиниха на Берое в изявление на официалния си сайт.

Вчера двата отбора направиха 0:0 в среща от родния шампионат, а в тунела след мача имаше искри между двата треньорски щаба.

Илиан Илиев вече се извини за избухването си, но призна, че е бил провокиран от старо изказване на Ангелов след мача на "заралии" с Миньор.

Сега и самият Ангелов реши да поднесе извиненията.

"ПФК Пирин и в частност старши треньорът на клуба Костадин Ангелов изразяват искрените си извинения към ПФК Берое и неговите привърженици, по повод изявлението на г-н Ангелов във връзка с представянето на старозагорския клуб в двубоя им с Миньор Перник. ПФК Пирин и ПФК Берое продължават да бъдат светъл лъч в тъмнината на съществувание на българския футбол и репликите от страна на старши треньора на ПФК Пирин г-н Ангелов в никакъв случай не са преднамерени с цел уронване престижа на един клуб и привърженици, които могат да бъдат само за пример на всички отбори, правещи футбол в днешни условия. Поради неприятно стечение на обстоятелствата, думите на г-н Ангелов бяха некоректно интерпретирани, не по вина на журналистите, а по-простата причина, че те бяха двузначни и в никакъв случай старши треньорът на ПФК Пирин не имал за цел и идея да злепоставя ПФК Берое Стара Загора", гласи цялото съобщение на сайта на Пирин.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация