Костадинов: Вече ще правим правилна селекция в ДЮШ

14:24
Костадинов: Вече ще правим правилна селекция в ДЮШ
Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че в ДЮШ на тима вече ще се води правилна селекция, след като два от юношеските отбори на "армейците", претърпяха загуби от вечния съперник Левски.

Набор \'97 загуби от "сините" с 0:2, докато батковците от набор \'95 отстъпиха с разгромното 0:5 на малките "левскари". И двете срещи бяха за първенство. Освен това, около ДЮШ на "червените" се шуми сериозно, заради разкритията на бившия треньор в школата Светлин Мирчев, който заяви, че Георги Велинов и други хора от ръководството налагат "връзкари" в юношеските формации на тима.

Костадинов пък бе на пресконференцията по представянето на новото попълнение на "червените" Иван Бандаловски, където заяви:

"Един треньор не може да промени нещата, не е правена правилната селекция. Щом постигаме такива резултати, очевидно е така."

"Обещавам в бъдеще да водим само правилна селекция и според мен нивото на тима ще се вдигне", продължи легендата на "червените". Относно трансфера на Бандаловски, Костадинов сподели: "Поводът за тази пресконференция е добър. Бандаловски е наш играч. До този трансфер се стигна с разговори. Наистина имахме нужда от подсилването на дясната зона."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари