Бандаловски: Отказах на Левски, защото ме чакаха в Серия \"А\"

13:57
Бандаловски: Отказах на Левски, защото ме чакаха в Серия \"А\"
Новото попълнение на ЦСКА Иван Бандаловски, който бе представен днес пред медиите на стадион "Българска армия", заяви, че е отказал оферта на Левски, защото по това време е имал възможност да премине в отбор от Серия "А".

Преди да акостира на "Българска армия", Бандата разкри, че е имал оферти от няколко български отбора, включително Левски и един тим от Серия "А". Играчът бе без отбор, след като напусна Локомотив София, но призна, че се чувства добре в ЦСКА.

"Добре се чувствам тук. ЦСКА е голям отбор, не ми е трудно, заради факта, че съм юноша на Левски. Изкараха ме едва ли не тартор на публиката на Левски. Истината е, че дори нямам мач за първия тим на Левски. И преди са се случвали подобни трансфери. Надявам се феновете да ме приемат. Ще дам всичко от себе си", сподели Бандата.

"Вярно е, че имах оферта от Левски, както и от още два български тима, включително и отбор от Серия "А". Отказах на Левски, защото президентът на италианския тим ми обеща, че ще ме вземе, но след това се оттегли от клуба", продължи бранителят.
"Това, че изоставаме от Левски няма никакво значение. Миналата година, когато бях в Локомотив, водехме с 11 точки на Левски, а в крайна сметка не играхме в евротурнирите. Едва в средата на есенния полусезон сме. Не съм готов обаче да играя в утрешното дерби срещу бившия ми тим, а по принцип е нормално такива мачове да са по-специални за мен. Искам да се наложа в тима. Треньорският щаб ще прецени кога съм готов за игра", завърши Бандаловски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
03.10.2010 16:53

най после да вземат някой футболист дето става за нещо тея малоумници от ЦСКА